filmrapport

Brideshead Revisited
filmversion av en av de bästa tv-serierna någonsin. blir självklart lite torftigt och filmen saknar så mkt så att det knappt är värt att tas upp för diskussion. DOCK har filmversionen ett gigantiskt plus i kanten- Matthew Goode, han är fin han. och passar utmärkt i rollen som Charles. För övrigt kan det skrivas spaltmeter om hur filmen brister i jämförelse med serien, men det ger jag mig inte på. Poängen är iaf att filmen inte är sevärd om man inte sett serien för då blir det antagligen bara en röra av massa random saker. men har man sett serien så kan filmen ändå vara sevärd eftersom den är en del i den underbara "förlorade världen" tihi. och är man matthew goode-fan så bör man definitivt se den eftersom han figurerar flitigt och är väldans fin!


Lost Boys- The Tribe
Uppföljare till en av 80-talets skönaste flicks- The Lost Boys som handlar om ett gäng vampyrer som "festar hela natten och sover hela dagen" som taglinen så sött påpekar. Den här har inte riktigt samma sköna vibe och kultfaktor som den filmen men var faktiskt helt klart sevärd. Otroligt mycket blodigare och råare men framförallt; Angus Sutherland som (Kiefers halvbrorsa) är med och spelar the head vampire och han är bara otroligt jävla het. så är det. och sjukast är att Corey Feldman dyker upp som vampyrjägaren Edgar Frog igen och han ser typ.. likadan ut. bara lite äldre. och pratar likadant, bara lite.. djupare och raspigare.


Eden Lake
ÅH vad besviken jag blev :( Hade fått för mig att den skulle vara grymt bra och obehaglig. men den grep aldrig riktigt tag i mig eftersom filmen hade en sådan otroligt hög irritationsfaktor så satt man mest och suckade. Huvudpersonerna betedde sig allmänt irrationellt så att man till slut knappt tyckte synd om dem för att de bara var så jävla dumma. MEN återigen var det hunken som räddade filmen ;)- Michael Fassbender spelar manliga huvudrollen och han är ju jävla het (snyggare i 300 ofc men ändå..)



ja.. tre halvdåliga/halvbra filmer som alla räddades mestadels av en fin karl. så kan det gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0