but there are dreams that cannot be

I dreamed a dream in time gone by
When hope was high
And life worth living
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving
Then I was young and unafraid
And dreams were made and used and wasted
There was no ransom to be paid
No song unsung, no wine untasted

But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hope apart
And they turn your dream to shame

and maybe, you're gonna be the one that saves me

 

jag vet inte vad jag skulle gjort det här året utan Glee. Glee, Gossip Girl, Vampire Diaries och True Blood räddar mitt liv. Och det är helt otroligt jävla sant. Men jag tror faktiskt att just Glee haft en särställning där. Jag trodde inte man kunde känna en så stark tacksamhet till en tv-serie. Men JAG ÄLSKAR GLEE och utan det att se fram emot varje vecka hade det varit nästan omöjligt att resa sig upp ur sängen en endaste dag. och jag förstår om det låter helt sjukt för en del. men det är sanningen. GLEE <3 


Gary Busey... vad skulle jag göra utan dina visdomar?

twitter.com/gbusey

 

herregud vad jag älskar hans twitter. men jag är lite rädd för själva honom. han verkar ytterst märklig...


ego-maniac today mwahaha

jag hittade Rosanna-autoboten efter att jag fått veta att en förort till Melbourne heter Rosanna. Hahah det är ju awesome. Dit ska jag åka. Och ingen kommer tro mig när jag säger vad jag heter. Jag kanske borde flytta dit tom!!! HAHAHA. hi I'm Rosanna and I live in Rosanna.


Jag har en Transformers-namne!!!!! gu va gla jag blir! :D

Rosanna, a hot pink and blue recoloured version of Flip Sides, was an e-hobby exclusive who formed part of the Kiss Pre-position cassette team in 2007. She is described as a Cybertron Idol who sings and lends moral support for her Autobot comrades.

 

helt jävla ärligt så är det ju coolt!

Hur många har en namne bland autobots?! <3


FMK

Leken FMK är så jävla rolig. den är bättre än pest eller kolera tom! och det är svårt som fasen att komma på en bra FMK. FMK betyder för er som inte själva gjort leken: Fuck Marry Kill. Så man tar tre namn, eller alltså nån annan ger en (man kan iofs leka den med sig själv också) tre namn så ska man välja vem man vill fuck, vem man vill marry och vem man vill kill. Det är ganska svårt som sagt att komma på en ultimat FMK. för det ska ju vara svårt som fan. Antingen kan man köra på varianten att säga tre helt vidriga personer, då blir det typ svårt att bestämma vem man vill mörda mest och sen blir det fett mkt svårare att komma på vem man måste ligga med och vem man måste gifta sig med. ELLER så tar man tre ashärliga personer och det blir också jättejättesvårt. Jag trodde jag hade kommit på min ultimata FMK som skulle vara en nöt omöjlig att knäcka, nämligen Sam Worthington, Ed Westwick och Robert Pattinson. Men sen kom jag med hjälp av Isa fram till att den inte alls var så svår eftersom det är självklart för mig att jag skulle gifta mig med Sam och sen blir det iofs RIKTIGT jävla svårt att välja mellan rob och ed. (Men fan.. nu har jag kommit in i Rob-mode och tänker att honom kanske man skulle gifta sig med......) men hursomhelst så kom jag på en ännu bättre: Ed Westwick, Zachary Quinto och Rob. Den är RIKTIGT jävla svår. om inte en helt omöjlig nöt att knäcka............

 

 

KOM IGEN NU LEKER VI FMK I KOMMENTATORSFÄLTET VAR MED :D


robIdag fyller om inte DEN finaste en av de finaste på hela jorden 24 år :)

 

 


13 juni

Eftersom jag vet att vissa av mina läsare är otroligt otroligt intresserade av och förtjusta i all sorts vampyrer vill jag bara passa på och utbrista: IHHHHHHH det är bara en månad kvar tills mitt näst bästa vampyr/människa-par återkommer :D :D :D :D :Drosie@confusion.com

Okej. Nu ska ni få höra något helt sanslöst dumt som hände mig idag.

På onsdagar har jag läkaren (typ) klockan 11. Jag somnade vid två halv tre igår men tänkte att ja, dt är ju helt lugnt, jag ska upp klockan 9.45 liksom för att ta bussen 10.23 neranför oss. Då är jag framme i Alvik ungefär 10.45 och framme hos läkaren klockan 10.50= helt perfekt. Som vanligt nuförtiden så vaknade jag med ett ryck innan klockan hade ringt. Jag kollar på klockan och det är ungefär en halvtimme kvar tills den ska ringa, jag ligger och småslumrar lite men bestämmer mig för att stänga av larmet och vakna. Jag sätter mig upp som en zombie i sängen och mår SKIT, tänker typ: hur fan kan jag vara så jävla trött, jag har ju sovit typ 7 timmar iaf... och jag har sjukt ont i magen som jag kan ha när jag sovit för lite osv. Jag går upp, packar ihop allt jag ska ha med mig (vilket är en del eftersom jag ska ha med en kasse kläder till hby som jag ska till sen efter läkaren) och fixar en smörgås att ta med osv. och under hela den tiden kollar jag på klockan kanske 4-5 ggr för att se till att jag inte missar bussen. Jag går ner till bussen i god tid och tar den till Liljeholmen. I Liljeholmen kollar jag återigen på klockan c:a 3-4 ggr, både min mobil och klockan vid tvärbanan för att se till att jag kommer i tid och jag var lite fundersam över att tvärbanan inte verkade gå som den brukar. Och så tänker jag: vad mycket folk det är ute, känns som morgonrusning, konstigt. Jag mår ganska dåligt under hela den här tiden, är ju som bekant för vissa kanske inte så förtjust i kollektivtrafiken, jag mår illa och har ont i magen. men jag vet ju att jag måste kämpa mig till läkaren. Nåväl, jag kommer äntligen fram och känner lättnad, jag promenerar till läkaren och när jag står i hissen på väg upp kollar jag min mobil och klockan visar 8.48. HMMMMM konstigt tänker jag, jävla mobil som fuckar ur och ställer om klockan. När jag kommer in kollar jag klockan på väggen och noterar att den också är tio i nio. MÄRKLIGT tänker jag och stegar fram till receptionen där följande scen utspelar sig:

jag: ehmm... hur mycket är klockan..?

receptionisten: ja den är (kollar klockan bakom mig på väggen som jag innan kollat på) tio i nio.

jag: eh.... jaha.... (confusion.com)

hon: *tittar på mig med konstig blick*

jag: ja... jag ska ju vara här klockan elva.

hon: jaha... (tyst)

jag: gud vad jobbigt. min klocka måste gå fel (inser i samma sekund jag säger det att det inte är klockan som gått fel utan jag själv)

hon: ojdå...(tyst)

jag: kommer tillbaka sen då. hejdå

 

Ja så stod jag ett tag och tänkte handfallet: jaha. så nu har man blivit knäpp också. Åkte tillbaka hem och här sitter jag nu framför datorn har precis ätit upp min inplastade medhavda macka och har ännu ondare i magen och ska om en halvtimme ta bussen för att göra exakt samma jobbiga resa en gång till. YIPEE :)


pro tip for the future rosie: när du kollar klockan femtielva ggr kan du också kolla vilken TIMME det är och inte bara minutrarna.

JAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(


KOLLA VILKEN PERFEKT TÖNTIG BILD JAG HITTADE!!!!!


LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN

Let the right one in

Let the old dreams die

Let the wrong ones go

They cannot do

What you want them to doThe Greatest

 

SÅ JÄVLA BRA FILM. var väldigt längesedan jag såg något såhär gripande och sorgligt och helt utomjordiskt skådespeleri. Kan inte för mitt liv förstå varför denna film inte fick mer uppmärksamhet, den är FANTASTISK! ladda ner, köp eller hyr och SE DEN.


RSS 2.0