I want you though... O_o

synd som fan att du inte verkar finnas längre för du är gammal. hoppas någon har dig nedfryst och sparad nånstans, då ska jag köpa dig och göra dig till de finaste bilderna någonsin. pinkie-promise!!Toss-up #4HAHA! jamen herregud. det är väl vad alla önskar. och vill. att någon gång få träffa den där personen som man åtminstonde då känner att man vill leva happily ever after med. fattar dock inte varför jag sparat den här bilden, den är inte så snygg. så jag raderar den nu. herrå!

Hör jag någon säga/skriva "fint som snus" en gång till så kräks jag

På riktigt. Vad är det med det uttrycket? Det låter ju så in i bängen jävla korkat och tillgjort så det inte finns. UUUUUUUUUSCCCCCHHHHHHH vad jag hatar det uttrycket.

men ah.. så är det. alla har sina grejer, man följer olika saker, tycker om olika saker, hakar på olika saker. och precis som med allt annat så försöker jag verkligen innerligt att vara tolerant mot det mesta, och inse att man kan tycka olika. Men det finns vissa saker jag bara inte kan acceptera, inom alla områden och med olika allvarhetsgrad, men åsikter, saker folk gör, säger osv som jag bara inte fucking tål.

TEX DÅ:

1. användandet av "fint som snus", bara för att folk vill vara sådär härligt niotillfemiga och leva i sin fina lilla värld där allt är fint som snus. jag får psykbryt.

2. folk som inte förstår eller ens problematiserar mekaniken och känslorna bakom självmord utan nöjer sig med att konstatera att det är "själviskt" att begå självmord. (liksom att det ens heter självMORD är helt knäppt)

3. när människor tror att det bara finns en verklighet, ett sätt att uppfatta saker som är det rätta, och avviker man från det så har man fel typ..

4. Kissie. exakt allt med henne.

5. Dåligt skrivna böcker, som får en att undra hur fan någon någonsin ens kunnat tänka tanken att publicera skräpet, och då menar jag inte böcker som inte faller mig på läppen vad det gäller språklig stil eller handling utan böcker som helt enkelt har samma ton och högtravande dialog som noveller jag skrev när jag gick i femman. och ALLA dessa böcker är deckare, vilket bara kastar ytterligare vatten på det vattenaggregat som är mitt hat mot samtida, slarvigt skriva skitböcker som folk av outgrundlig anledning väljer att lägga pengar på så att idioter som inte har minsta lilla talang för författeri kan försörja sig på det när det finns massor med riktigt bra författare som inte kan det.

Och sen finns det såklart flera saker. men det där är vad jag kom på nu.


toss-up #3Jag hamnar i perioder där det absolut viktigaste som finns är tanken på att jag inte vill något hellre än att gå ner i vikt. och eftersom jag aldrig varit direkt smal och de senaste åren varit direkt tjock så har jag alltid velat vara riktigt riktigt smal (eftersom jag hatar min kropp så måste ju det bästa vara raka motsatsen..). Men just nu är jag mer inne på att gå ner i vikt men fortfarande vara lite kurvig, men jag tror ärligt talat aldrig att jag kommer bli fri tanken att nån gång vara så smal så att folk säger bakom min rygg i kasskön: se vad benig hon är. Och även om jag inte gör det lika mycket nu så kan jag inte låta bli att spara bilder på tjejer med drakryggar (som på bilden), jenny humphrey-armar (gossip girl referens ;)) eller bröstkorgar som syns genom huden när man ligger ner.

Toss-up # 2ja det här är bara en sån där plats jag drömmer om. de senaste veckorna, eller ja månaderna har jag sovit väldigt dåligt och bara vara väldigt spänd och aldrig kunnat slappna av. att ligga på en säng under stjärnorna och läsa i ett härligt klimat är väl ungefär det jag fantiserar om 24/7

Den bästa skivan som finns

är Rumours av Fleetwood Mac. Varje gång jag hör på den, vilket är hela tiden vill jag leva. Jag vill typ ligga på en äng, jag vill skapa egna grejer, jag vill dansa, jag vill... finnas.

det finns mycket bra musik, det finns mycket musik som tilltalar mig, men det finns i ärlighetens namn ytterst lite musik som skänker mig genuin livsglädje. Men Rumours är en sån skiva. Jag högaktar den skivan för den är utomvärdsligt bra. Och mest av allt är det otroligt fascinerande hur en skiva som egentligen handlar mest om i grunden jobbiga saker och skeenden kan bli så vacker och inspirerande och skänka sin lyssnare en liten bit tro, tro på att något kan vara värt det, att något så vackert existerar.

ALL KÄRLEK I HELA VÄRLDEN TILL DEN SKIVAN, OCH HAR NI INTE HÖRT DEN GÖR DET NU!!!!Toss-up # 1Hayley från Paramore!

ja herregud vad ska man säga? Hon har fantastiskt inspirerande och tjusigt hår för jämnan och jag gillar'na bara :D Hon är en riktigt cool tjej :D

Ny kategori: Toss-up!!!

Ibland när jag är uttråkad, eller ja.. egentligen väldigt ofta så brukar jag kolla i min mapp med sparade bilder från internet, jag har alltid haft väldigt många sådana och även om min samling minskade avsevärt efter hela hårddiskskrashen så har jag nu samlat på mig en gedigen samling igen. Det är bilder som är fina, som inspirerar mig, gör mig glad, får mig att tänka eller... ja vad som helst. Och ibland har jag byggt hela inlägg kring en bild som jag slumpat fram när jag inte riktigt vet vad jag vill blogga om, bara att jag vill blogga om något.

Så nu tänkte jag göra så. Då och då. slumpa fram en bild och jag FÅR INTE byta, utan jag ska istället blogga den och berätta varför jag sparat den. Tänkte låta det bli en ny kategori; toss-up!!!!

självplågare

Jag har alltid varit och kommer alltid att vara en självplågare. jag stalkar folk jag gillar på internet, så att jag gillar de ännu mer. för mycket och blir besatt. om jag har musik som påminner mig om särskilt jobbiga saker så lyssnar jag på den ändå fastän jag vet hur det kommer sluta. här kunde det ju vara på sin plats att skriva något om att jag skadar mig själv fysiskt på flertalet sätt också men det faller inte under samma kategori, det jag menar nu är saker som jag gör som jag vet enbart kommer skada mig och alltså helt saknar egentligt syfte, ens för stunden.

Senast i raden av dessa utplånande aktiviteter har blivit att kolla dagligen på tv4:s program fyra bröllop. och det är lika bra att jag erkänner nu och bara kommer ut med det: i vissa avseenden är jag fortfarande typ 5 år mentalt, en av mina absolut högsta drömmar och önskningar är nämligen att få gifta mig. med någon jag älskar såklart. på ett väldigt spännande och vackert sätt. och det finns så många saker jag skulle kunna klara mig utan, så många saker jag inte egentligen vill ha. men ett bröllop vill jag VERKLIGEN ha. och fråga mig inte varför. för inte fan vet jag. jag undrar också.


adam och barbara från Beetlejuice

RSS 2.0