fuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkk

jag råkade hälla ut typ halva saltkaret över pom fritsen :( faaaaaasen. MEN MEN jag rörde om lite så blire säkert bra. nu ska jag gå och steka kött fifan åt mig och mormis (klassiskt lördagsmys) och så blir det bearne till. och efter maten ska jag läsa värsta feta intervjun med Joel Kinnaman (iiiiihhh) i nya King som jag köpte idag <3


(lägg märke till detta ytterst ovanliga: kollahärärmittlivochvadjaggör-inlägget)

edit: hahahaha kom på att det är torsdag idag. inte lördag. men det är iaf lördagsmys. lol

den stora frågan är

inte vad som är meningen med livet eller vart universum slutar utan: KOMMER CHRISTIAN BALE NÅGONSIN GÖRA EN FILM IGEN DÄR HAN INTE PRATAR MED VÄSIG BATMAN-RÖST?! :'(


the sky is the limit

Veckans TV-höjdpunkt var att se Henrik Schyffert smeta på ett halvt paket smör på en skogaholmsskiva och sen göra oboy med förklaringen att "skeden ska stå i glaset" och att endast "the sky is the limit" när det gäller hur mycket oboy man kan ha i egentligen. Att se Erik Haag bjuda hem mexicos konsul på fredagsmys var inte fy skam det heller. Tror bestämt att Landet Brunsås är nya Världens modernaste land, dvs ett helt sjukt jävla bra SVT-program. I love SVT så jävla mkt <3Gårdagens premiäravsnitt av Dom kallar oss artister med Markus Krunegård var också väldans fint. Däremot förstår jag mig inte alls på humorn i nya Anders och Måns-serien :/ den är liksom inte.. så kul helt enkelt.

Tror inte ens att jag känner behov av att expandera från skogs-tv till kabel eftersom SVT bjuder på så himla mkt underbara grejer och att allt man vill se på resten av kanalerna kan man ju ladda ner. Dock har zappa alltid varit en stor hobby ända sedan jag som typ 3-åring blev kär i tvn men men men får se vad ekonomin tillåter.

än en gång: SVT <3

Boy A

Ärligt talat en av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. Den filmen är som ett knytnävsslag rakt i magen. Så jävla bra så det är helt sanslöst.

alla förtjänar en andra chans.

och det finns absolut ingenting jag hatar mer än folk som profiterar på andras olycka.

se filmen så förstår ni vad jag menar.


jens lapidus

ägerjag skulle uppskatta väldigt jävla mycket

om folk kunde sluta vara såna jävla idioter och sluta upp med att jämföra Avatar med Pocahontas, och innan nån bryter in med att "jamen har du inte läst den där tokroliga grejen på internet där bara namnen är överstrykna och allt är samma tihi?!" så kan jag bara säga: AVATAR OCH POCAHONTAS?! är ni helt jävla från vettet eller?!

Bara för att två filmer råkar ha samma ramhandling betyder inte det att de är likadana minsta lilla. Och det är år 2010 om någon missat det, film har funnits i över hundra år, tror att det är ganska så jävla omöjligt att hitta på nåt som inte nånsin gjort på minsta sätt, sen kan man göra om det och göra det så in i helvete jävla bättre, vilket är EXAKT vad james cameron gjort och sopat banan med alla. typ. herregud... vi människor har hittat på historier i alla tider, och kampen mellan gott och ont, stark och svag har alltid varit ett väldigt vanligt och starkt motiv, men det betyder inte att man är smart eller fyndig bara man påpekar att Avatar rent ramhandlingsmässigt har en del likheter med andra berättelser, tex Pocahontas. så kan folk bara vara tysta innan jag får seperyck?!

hello my name is Rosanna and...

 

 

så om ni känner att ni vill läsa min blogg och saknar mina inlägg så finns ju alltid min tumblr:

http://thuswithakissidie.tumblr.com

 

jag kommer fortsätta blogga här då och då, men på tumblr sitter jag mycket mycket mycket mer!


cutiepie


RSS 2.0