bits and pieces

jag har varit otroligt dålig på att både fota och lägga in foton, men jag skyller mkt av det på min dators kroniska sjukdom :( men hursomhelst så la jag in allt jag hade i kameran nyss här i mammas dator och jag tänkte att jag kunde bjuda på lite best of!

Twister på 90-tals fecka hemma hos emma nån gång för.. ja längesen!och sen vare Clarion Hotel Sign som var fett jädra fräscht ;)


abou han är FARLIG!

Kjell fångade sig själv i en fälla


I LOVE THEM TO BITS <3


GLASÖGONSERVETTER- revolutionerade mitt liv! ;)


sufjan stevens är och kommer alltid vara en ängel

jag köpte en massa grejer (som vanligt) tänkte man kunde spara alla tags och typ göra dem till ett konstverk- en hyllningssång till shopping typ? ;)


och ben and jerrys gjorde mig ännu en gång helt krejsy :)


och till sist: the lion king himself, för att han helt enkelt är det finaste jag vet

hahahaha han ser så rolig ut när vi fixar hans frilla. och så äger det att lil sis hugger in på popcornen där bakom :)

the worst thing you've ever done, the darkest thought you've ever had...

... I will stand by you through anything.Chuck and Blair, mitt favoritpar i hela världen (förutom bella and edward of course), den här videon är så himla klockren och perfekt och fin. <3
can't repeat the past? why of course you can!

There must have been moments even that afternoon when Daisy tumbled short of his dreams- not through her own fault, but because of the colossal vitality of his illusion. It had gone beyond her, beyond everything. He had thrown himself into it with a creative passion, adding to it all the time, decking it out with every bright feather that drifted his way. No amount of fire or freshness can challenge what a man can store up in his ghostly heart.
 

"I wouldn't ask to much of her", I ventured. "You can't repeat the past". "Can't repeat the past?", he cried incredlously. "Why of course you can!". He looked around him wildly, as if the past were lurking here in the shadow of his house, just out of reach of his hand. "I'm going to fix everything just the way it was before", he said nodding determinedly, "she'll see".
    He talked a lot about the past, and I gathered that he wanted to discover something, some idea of himself perhaps, that had gone into loving Daisy. His life had been confused and disordered since then, but if he could once return to a certain starting place and go over it all slowly, he could find out what that thing was...

The Great Gatsby. Den är helt galen. <3


oh the heart beats in its cage

hade glömt hur jävla mkt jag älskar den här låten.


I don't feel better when I'm fucking around
And I don't write better when I'm stuck in the ground
So don't teach me a lesson
'cause I've already learned
Yeah, the sun will be shining
And my children will burn

Oh the heart beats in its cage

I don't want what you want
I don't feel what you feel
See, I'm stuck in a city
But I belong in a fieldI wish

Twilight Quiz
Twilight Quiz » QuizRocket.com's fun quizzes!
~ American Idol Quiz ~ Backyard Makeover ~ The Dumb Test ~
Quizzes | Hollywood Quizzes & Movie Quizzes | Dumb MySpace Quizzes


Bella Swan You are Bella Swan, the apple of Edward's eye. You are very private, clumsy, sweet, and funny. You have a wonderful ability to accept people (or mythical creatures) for what they are. You have an amazing capacity to love, even though you can be too hard on yourself.

bella är perfekt <3 och jag är inte lik henne på något sätt.

Hit me like a ray of sun


my weak and brittle bones can't handle this ;)

det finns ju en jädra massa som gör hemmasnickrade trailers till New Moon, men ingen jag tidigare sett matchar denna! Den är både grymt proffsig och personen som gjort den har uppenbarligen känsla både för New Moon och för trailerklippning överhuvudtaget. När jag ser den här (som skulle kunna vara en riktig trailer TYP) så inser jag att jag längtar så mycket så att jag tror att jag typ skulle kunna hoppa över sommaren även om jag ÄLSKAR sommaren bara för att jag vill ha november NU! det här är awesome beyond belief!


<3<3<3

han är det finaste jag vet.

idag fyller världens finaste 23 år. Robert Pattinson. Och det var lite roligt för jag drömde om honom inatt. det var hemskt. att vakna upp från. ehm. hursomhelst så drömde jag att vi var jättekära och allt men sen skulle jag köpa en present till honom och då köpte jag en gammal pizzakartong (helt allvarligt) och sen när jag liksom fattade i drömmen att en pizzakartong (det fanns inte ens en pizza i!) var en dålig present så fick jag panik och typ insåg att en sån som jag antagligen inte har annat än en gammal pizzakartong att ge en sån som Rob... typ. det var så jag tolkade drömmen iaf, eftersom jag vet att jag generellt är varken snål eller dålig på att komma på presenter.

hursomhelst: grattis världens finaste pojk!


hunden från havet

åh vad hon är fin. jag tycker att hennes utseende är så otroligt fascinerande och dessutom passar det så otroligt bra ihop med hennes röst. jag hörde henne första gången i gymnasiet ngn gång och det var kärlek vid första lyssningen.miso-gurka?

jag hittade ngt sjukt suspekt i kylskåpet på jobbet idag, trodde att ngn knäppis hade lagt miso-soppa eller ngt i en påse men det var visst en gurka. eller något som en gång varit en gurka. pretty gnarly... :(

upside and downside

jag såg nyss det i särklass äckligaste jag någonsin sett i hela mitt liv. jag kan särskilja det utan problem från allt annat äckligt jag sett på tv eller vad som helst. Fist of Zen var programmet i fråga, för er som inte vet så är det ett spaceat program med killar som gör skabbiga saker. De sitter några grabbar runt ett bord och in kommer en så skabbig luffare så att de alla måste hålla för näsan, han tar av sig sin blöta och vidriga strumpa och man ser hur helt rutten hans fot är under, han doppar strumpan i kokat vatten aslänge så att det blir... te. som en av killarna måste dricka. FY FAN. jag mår fortfarande illa.

och efter det kommer det typ.. underbaraste klippet som jag sett på väldigt länge. jag ÄLSKAR michael cera och jack black.

I pray for this heart to be unbroken

kollade på twilight nyss. så man blir lite inspirerad.

jag bara älskar det här.

gagagagagagaagagaaaaaah

jag gillar't helt enkelt! jag kanske ska bli en trekkie..?


lulovelly

det finns vissa plagg som man helt enkelt inte kan glömma, eller någonsin kommer att glömma. och den här lila underbara jackan från Luella är exakt ett sådant plagg. Den är så otroligt fin så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tyvärr finns det ju inte på kartan att jag skulle köpa den men gosh vad jag älskar den.


nagel-snusk

en sak som jag glömde tillägga i min ytterst slarviga "recension" av Wolverine var att hans metallknivar var så JÄVLA äckliga innan de blev just metallknivar. Såg ut som såna där naglar man såg i Guinnes Rekord-TV typ. nån indisk gubbe som sparat naglar i 32 år eller så. man blev spyfärdig.

AOGH AOGH AOGH (typ..)

ni vet den där scenen i 300 när Leonidas frågar sina 300 soldater vad deras yrke är (för han ska äga en liten fånig arkadier iklädd läderremmar som säger att han har tagit med fler soldater än Leonidas) och de alla typ vrålar: AOGH AOGH AOGH, istället för att säga vad de gör, eftersom det är mer manligt att skrika liksom? SÅ är typ hela Wolverine-filmen som jag såg igår. Det är bra skit liksom. Med en väldans massa action och testosteron. ja jävlar vad testosteron det var, helt sjukt.

Kolla här vad mkt:

ps.den här bilden är ganska rolig tycker jag.ds

och Logans tjej såg ut som Blondinbella. det sa Isa och det var sant.


OCH min gamla starcrush från den eran när jag var besatt av japaner och koreaner; Daniel Henney var med. och var fräsh som vanligt. det var överhuvudtaget mkt freshness med i filmen ;)


ACTION!
HUGH JACKMAN!
EN TJEJ SOM KAN FÖRVANDLA HELA SIG TILL DIAMANT LR DYL!
ÄNNU MER ACTION!

ja ni hör ju! helt klart sevärt! drar med lil' sis' på denna nästa vecka tror jag. hon kommer älska detta.

kära KP

jag är inte fjortiz. eller hiphopare. eller kickers eller någonting. men jag älskar den här låten. är jag normal?

mvh. orolig indiepoppare

och Justin är nya Timbaland; han är överallt. som en liten vessla nästlar han sig in i alla låtar. nästan. men han har ju en svängig röst tycker jag. det är han som utgör det bra i ovanstående låt tex.

och apropå gamla 90-tals artister som med bravur klamrar sig fast vid popscenen; Hur FAN kan Britney Spears ta 4500 för de dyraste biljetterna till sin konsert i Globen och typ 700 för de billigaste? Känns inte som att hennes publik har den ekonomin. eller iofs. såg att Blondinbella ska gå. och hon är ju MILJONÄÄÄR.

reminds me of old panda days

nu kära vänner har jag upptäckt en härlig karl. Han har ett enmansband som heter Casiotone for the painfully alone. och det är sjukt bra skit. Ikväll spelar han på Strand läskigt nog (eftersom jag upptäckte honom igår). vet inte om jag ska dit, betvivlar det, orkar inte försöka övertala någon. men hur som helst.. Såhär låter han:

http://www.myspace.com/cftpa (old panda days och white corolla är finast)

och såhär ser han ut:


marvellous!

videon har även ascoola djur som gör sköna dancemoves! :)

RSS 2.0