Båda fötterna på jorden

VAD BETYDER DET ENS?!??!?!?!?!?!??!?! är så jävla dumt uttryck så det inte finns.

och ja innan någon informerar mig om vad denna allegori betyder; jag vet vad som menas med det men jag tycker fortfarande att det är helt idiotiskt.

pas de probleme cherie <3

Ikväll har jag sett om The Aviator som jag såg för många år sedan och inte alls tyckte om. jag har dock under all tid som sedan dess förflutit misstänkt att det hade något med tillfället och sällskapet jag såg filmen i och inte filmen i sig, så jag har tänkt se om den väldigt länge och nu gjorde jag äntligen det! Vilket jag är mycket glad för eftersom jag verkligen tyckte om den. Leonardo DiCaprio och Cate Blanchett agerade som vanligt helt fläckfritt och mycket övertygande och hela filmen i sig var bara väldigt vacker och intressant.


Och medans jag kollade på filmen blev jag mycket nyfiken på den riktiga Howard Hughes, miljardären, flygpionjären, regissören mm vars liv filmen bygger på. Så jag såg en dokumentär på youtube om honom och gjorde lite random efterforskningar, och blev lite sådär kär i honom (på ett completely impossible-love sätt ;) ) trots att han verkade ganska knäpp, men han var en otroligt fascinerande man! Skyhöga ambitioner, ett sällan skådat jäklaranamma, en otroligt avslappnad inställning till pengar och bara rent allmänt väldigt genial man om man ser till allt han hann med under sitt liv.
Katharine Hepburn: Men can't be friends with women Howard. They must posses them or leave them be. It's a primitive urge from caveman days. It's all in Darwin. Hunt the flesh. Kill the flesh. Eat the flesh. That's the, ah, male sex all over.

randomness är bra!!!!och sookie är cool. anna paquin är cool. klockan är 9 och jag har inte lyckats somna än för att jag sov till 18 idag. MEN VARFÖR KAN JAG INTE BARA FÅ VARA VAKEN NÄR JAG VILL OCH SOVA NÄR JAG VILL?! men justdet... det får jag... tror egentligen inte att det finns något som är mer värt än känslan av att man bestämmer över sig själv. och vad man gör. och att man skiter i vad folk tycker eller vad som är normalt eller vad som är lämpligt eller vad som är brukligt eller vad som ska vara. eller bara... ja skiter i allt. utom det man själv tror på. och de man bryr sig om. och det som spelar roll. and your very flesh shall be a great poem.


"The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion"

- albert camus

JADU ALBERT DET HADE DU FAN RÄTT I! <3

like old me only better

JAMEN FAKTISKT NU ÄR JAG PEPP PÅ ALLA MÖJLIGA SAKER!!!!!!!!!!!


where the wind rages through your hair...

I was lost in the lakes
And the shape that your body makes
That your body makes

And the mountains said I could find you here

They whisper the snow and the leaves in my ear
I traced my finger along your trails
Your body was the map
I was lost in there

Floating over your rocky spine

The glaciers made you and now you're mine

I was moving across your frozen veneer

The sky was dark
But you were clear
Could you feel my footsteps?
And would you shatter, would you shatter?
Would you?

Your soft fingers between my claws

Like purity against resolve
I could tell then there that we were formed from the clay
And came from the rocks for earth to display

They told me to be careful up there

Where the wind rages through your hairRSS 2.0