tack tack tack tack tack i love you

min finaste rara vän Bella köpte en biljett till Pete åt mig i försenad födelsedagspresent.



<3 <3 <3 <3 <3 <3




"hej jag är snygg och snäll och bäst"




och om några timmar blire till att gå upp och dra på festival med Isa, Chrippzor och Sara. kommer bli awezome. de ligger och sussar så smått (eller ja de gick ju nyss och la sig) och jag ska göra detsamma strax. iiiiiii PEPP!

keep your head with hair

efter detta kommer jag aldrig kunna falla för en pojk som inte har yvigt hår. så är det bara.





man ba: SLUTA! :(

I'll put that to the test

Do blondes have more fun?

vI får välan se på Emmaboda, nu är jag nämligen even blonder. kände att min iq drastiskt sjönk till typ.. en fisks nivå.


men åh!



my darling Pete kommer till debaser i december och jag har verkligen inte råd att köpa biljetter nu för 350 spänn.

det kommer ju bli slutsålt på nolltid. :(


jag vet inte jag. men kanske?

vad tror ni om att jag skulle starta en särskild filmblogg...?


http://lionstigersbears.blogg.se


jag tycker det är svårt att förklara vad jag tycker

om feminism. och sånt. för jag har tänkt och tyckt olika.

jag tycker inte om när andra tjejer säger åt andra att de inte är feminister för att de vill baka kakor hemma åt sin man. eller för att de vill vara Bella. eller för att de vill att deras karl ska hjälpa dem att skruva upp hyllor och burkar som sitter åt hårt. jag tycker inte om när tjejer säger åt varandra att sådär ska du inte se ut, du ska inte ha hår under armarna eller du ska ha hår under armarna gör si se ut så var sån. feminism kan vara så himla många olika saker. men först och främst är ju feminism att kvinnor ska vara lika mycket värda som män och let's face it- så är det inte överallt i samhället och det har särskilt inte varit så genom tiderna. och i många länder är det fortfarande enorma skillnader. jag tycker sverige är ganska jämställt. men kanske inte tillräckligt- men vi kommer dit, det tror jag helt och fullt! Och eftersom män ska få vara hur de vill. ska kvinnor det också. and let that be the end of it!

men en av de finaste sakerna jag vet... det är systerskap!


som om jag inte älskade den här låten enough already




White Lies is growing on me quickly!

an ode to twilight

min tatuering är inte lätt att fota men såhär ser den ut än så länge:



den kommer bli totally awezome när den blir klar! Klara på Swahili Bobs har gjort den och hon äger!


förberedelser är A och O

idag var det dax för emmaboda-förberedelser. som bestod av att:

kolla på Claes Ohlson. Glas (exakt sådana som på bilden) har vi faktiskt redan men de skulle inspekteras ändå. endast det bästa är gott nog åt oss. Och OBS! bilden är inte arrangerad.


hitta världens finaste skålar för mig och Saris att äta ur (eftersom Isa och antagligen Chrippzor protesterar mot HSM så får de äta ur de tallrikarna som isa och moi köpte i hultsfred)


ladda upp med Mcdonken så att man står sig liksom. eh.


skaffa hinkar och annat viktigt (typ plastrosor JA DET ÄR VIKTIGT?!?!??!?)


fika och planera mix-cd:s till bilen


och jag hittade VÄRLDENS FINASTE MUGG. som också är fett bra eftersom man kan stänga den och jag brukar i snitt per festival välta ut kanske 7 drycker.



over and out

I has a bucket




NOOO they be stealing my bucket!!



ja ibland flyger då tiden fram!

helt jävla otroligt men jag har suttit och sorterat bilder på min externa hårddisk i fem timmar. FEM TIMMAR. helt sjukt.

men nu är det nästan klart, väldigt välsorterat efter år av röra bland foton och bilder jag sparat från internet. jag har ett ytterst eget system och vi får se om det fungerar. Men jag tänkte dela med mig lite av foton framöver. både gamla bilder och sådant jag sparat. Jag har en mapp som heter HetingGeting och där finns mappar med personer som jag tycker är synnerligen snygga. Tex Robert Pattinson, Kristen Stewart, Laura Marling, Ed Westwick och andra personer jag verkligen gillar finns inte där för de har sina egna mappar typ i Twilight eller Gossip Girl eller nåt sånt. Men i HetingGeting mappen har följande personer en egen mapp och så följer den finaste bilden jag har på den personen.


Chloe Sevigny


Daniel Henney


Daniel Merriweather


Francoise Dorleac


Gerard Butler


Hugh Jackman (denna är rolig eftersom det inte alls ser ut som honom, jag föredrar honom mer som the Drover i Australia eller Wolverine ofc ;) )


Keira Knightley


Kirsten Dunst


Marlon Brando


Matthew Goode


Mia Farrow


Michael Cera (på bilden med Clark Duke)


Mischa Barton (den tjejen ser ju het ut på sin mugshot så det finns en del att välja mellan...)



Pete Doherty


Rose Byrne


Zachary Quinto



mmmmmm fascinerande det där med snygga människor!

fredagsmys. heliga fredagsmys. och lördagsmys förresten.

det ingår ju lite i bloggkonceptet att uppdatera läsarna på sitt spännande liv. Niotillfem som är så rar (No sarcasm, älskar henne) lägger ju tex ut fina bilder från sitt fina liv hela tiden, nu häromsistens är hon i New York och äter på mysiga restauranger med snygga, trendiga människor och kollar in butiker osv osv. Mitt egna liv... ja det börjar mer och mer likna en tråkig historia. eller det har det väl alltid gjort. men haha iaf igår hade jag fredagsmys helt själv. mamma jobbar helg och syskon är hos far och bästa vän jobbar tidiga morgnar så ja.. jag gick bort och hyrde mig en Irene Huss deckare och lagade god middag:


jag hittade ASMKT vitlök i köket och det gjorde mig fett glad för vitlök är nice. men det skulle jag inte ha till min mat. för jag lagade lax med dillsås och lite sånt:

och ja justdet jag har färgat håret lite, blekt lite slingor för jag såg ut som ett härke i håret och det gillar jag ICKE

jag vet inte jag... blont är ju kul eftersom det var aslänge sen, verkligen typ 6 år sen som jag var blond men jag tycker nog inte riktigt att det är min bästa färg så jag blir nog inte blond så länge.



Och ikväll.... vad har jag gjort då?! JOOOOO SÖRRNI:

min mat


min film:



nämen såattteeehh....

_kings_of_leon_

GODDAMNIT


grrrrl power!

jag har kollat på Cashmere Mafia tidigare, men jag tittade bara typ två avsnitt för sen tröttnade jag, men så fastnade jag i det igen när de sände avsnitten på tv nyligen så jag köpte dvd:n i London, det finns ju bara en säsong med 7 avsnitt tyvärr. Cashmere Mafia är faktiskt riktigt bra och tvärtemot vad vissa påstår så tycker jag inte alls att det är en dålig kopia av Sex and the City. Cashmere Mafia handlar också om fyra kvinnor och deras vänskap står i centrum och den utspelar sig i New York men annars tycker jag att de två serierna har två helt olika utgångspunkter, fokus och stil. Cashmere Mafia är värsta girl power-serien! Sån girl-power som jag älskar med coola, snygga, mäktiga kvinnor som har coola jobb men ändå hinner med barn och att se snygga ut. Särskilt mycket älskar jag Miranda Otto som Juliet Draper, hon är hur vacker som helst och helt awesomeee. Se serien!


caleb, he makes me sizzle

caleb just makes my body ache
oh caleb no man would ever do wat you do to me'
smitten by this gorgeous man
wow


Ja det är vad de skriver om honom.
och jag håller med. (hans bror Nathan är inte så dum han heller...)








jag har sagt det förr och jag säger det igen...

www.awkwardfamilyphotos.com är typ.. världens roligaste sida.


kolla bara på detta... det är så att man blir tårögd! Och bildtexten löd: Ever wondered what the kid with the clarinet is really thinking?



och denna är inte fy skam den heller (bildtext: there´s no aphrodisiac quite like denim)


HAHAAHA. jag kan aldrig låta blir att föreställa mig omständigheterna kring själva fotograferingen, liksom vad i helvete SA fotografen för instruktioner. det är som när man ser nån film med konstigt skådespeleri; vad gav regissören för instruktioner egentligen?!


...






4 månader kvar.

amen gud azzå!

oh jag såg Johan Falk-filmen och den var ju grym! Jag kommer typ ut som polisfilms-älskare nu! Bara skådisarna är intressanta så blir det ju bra!

Och btw så förstår jag för första gången på riktigt varför det sägs att tjejer gillar farliga killar ;) Joel Kinnaman var verkligen sjukligt (jag blev sjuk alltså) fresh som ashet brottsling, kan knappt vänta tills filmatiseringen av Snabba Cash kommer för Joel spelar ju huvudrollen= HELL YEAH!


blogging away from the library!

mwahaha. jag är på medborgarplatsens bibliotek och här har de jättesnabbt internet! Helt fantastiskt! Jag har alltid älskar bibliotek för att de är så fina och delar med sig så mycket till medborgarna. Idag har jag varit här och råkade som en slump trilla över tre böcker som jag tror eventuellt ska kunna hjälpa mig eftersom jag befinner mig ganska mycket i en livskris just nu (visserligen har jag befunnit mig i en konstant livskris sen jag fyllde typ 7 men just nu är det verkligen som att jag står vid ett vägskäl framför ett stup och behöver lite hjälp). Eller vad tror ni om:

1. En given väg av Patricia Tudor Sandahl. Denna verkar flummigast. Den är skriven av någon slags psykolog, coach-aktig person som ska lära en att hitta sitt livsuppdrag, ens givna väg. Men jag bläddrade lite i den och ja.. hon quotade min favvodikt av Dag Hammarskjöld och den verkar inte ALLTFÖR fånig så jag ger den en chans. Kan dock sätta några kronor på att författarinnan i fråga has a thing for Paulo. Och ni vet vilken Paulo jag menar, och vet ni inte det kan ni skatta er lyckliga!

2. Filosofins Tröst av Alain de Botton. Har läst ett par böcker av honom och han är ju fyndig, rolig och tänkvärd tycker jag, riktigt trevlig man! :) Så denna bok har nog potential att upplysa mig. he-he. nejmen det verkar som att han genom olika kända filosofers läror svarar på olika livsproblem.

3. Feel bad och må bra- överlevnadshandbok för pessimister av Anders Mathlein. HAHA! kan nog vara något för mig.


Egentligen var jag ju på bibblan för att skriva ut ett CV som jag ska lämna på en videobutik som behöver personal (håll tummen!) men ja.. lyckas alltid plocka med mig lite böcker också. Nu när min dator gått sönder har jag ju också en hel del mer tid att läsa och jag har varit väldigt lässugen på sistonde så att detta kommer bli mys. Jag ska söka vederkvickelse i mina böcker! :)

I afton funderar jag på att gå på bio, för mitt sista biobesök på länge eftersom jag är fattig och inte har jobbat något (två faktorer som inte helt oväntat går hand i hand) men jag lockas inte direkt jättemycket av någon av filmerna som står till buds. Skulle ju alltid kunna se Transformers en tredje gång men jag vet icke. Funderar på Johan Falk bara för att få se lite av älskade rara söta fina Joel Kinnaman. Han är som mumma för själen eller vad man nu brukar säga.



gah jag får ångest av min in-effektivitet. jag är ju helt störd :/ detta är ju inte normalt beteende, att sitta och skriva blogginlägg på biblioteket?! herregud.

self-loathing på hög nivå pågår just nu i mitt inre. på alla plan. jag förstör mest bara för mig själv. gör inget konstruktivt. jag kanske inte borde säga upp mitt gym-kort när allt kommer omkring, det är ju dyrt som fan men jag behöver kanske göra någonting som inte är direkt destruktivt eller meningslöst?!

suck. vad trött man blir.

Rob

grejen med Robert Pattinson är att han faktiskt KAN vara riktigt ful på bild. Han är liksom snyggare in motion. men hursomhelst så kan man ju hitta bilder där han e riktigt fresh ofc ;) Och här är ett urval från en photosession med US weekly (well duh) och jag säger bara: Han är så snygg, VARFÖR?! (internskämt) Bilderna hittade jag via www.twilightsweden.se som vanligt ;)



mulberry <3

En del verkar tro att man handlar en Mulberry-väska eller dylikt för att gå runt och "flasha" med. typ: kolla jag har råd med en sån här dyr, därför köper jag den bara för att. och JA det finns folk som är nyrika och gör sånt. men om man är fattig som jag så ser man till att köpa en Mulberry-väska för att den är sydd av riktiga sömmerskor i England (inte av något stackars barn i asien som allt billigt skräp man köper på typ HM), för att den håller en livstid, för att den är otroligt mycket vackrare och ett finare hantverk än andra halvdyra riktiga skinnväskor. Och idag blev jag än mer övertygad om varför det är värt att lägga extra pengar på saker man verkligen vill ha; när de mot förmodan (även solen har sina fläckar) går sönder så traskar man till Mulberry-affären där man köpte den och berättar att den gått sönder och då är de jättetrevliga, tillmötesgående och snälla och byter ut väskan mot en ny. utan minsta tjafs.


jag älskar Mulberry.



en sak jag tänkt på

varför är det så otroligt provocerande och dåligt att skriva anonyma kommentarer på folks bloggar och kritisera dem? Så länge det inte rör sig om rena hot där en polisanmälan skulle vara på sin plats, vad spelar det för jävla roll om man vet vad personen som kritiserar/mobbar/hånar en heter?!

det övergår mitt förstånd. jag tycker alla som har bloggar ska sluta gnälla på kommentarer som inte säger: fin blogg etc etc etc. antingen kan man bemöta kritiken med ord. eller så kan man skita i den. man behöver inte ta åt sig och vara så jävla känslig, men har man startat en blogg där man strör åsikter omkring sig får man ta att läsarna kommer med sina åsikter på det man säger och vad spelar det för roll om man vet vad personen som kallar en skällsord eller kritiserar ens åsikter heter?!

dry my eye so you won't know, dry my eye so i won't show

Såg äntligen I taket lyser stjärnorna. och den var otroligt bra. och väldigt väldigt sorglig.

Jag blev väldigt ledsen och tänkte på en sak som jag läste i någon intervju i Aftonbladet med en författare som sa att sorgen när någon har försvunnit varar längre än vad man tror, att det känns lika jobbigt lång tid efter, att man kanske tror att det ska mattas av, och såklart.. den där första intensiva chocken försvinner ju. Känslan av att man inte kan förstå det, till slut blir man tvingad att förstå. Men sorgen den försvinner inte. Och när som helst dyker något upp som påminner om den personen, allt man saknar och det som aldrig blev. Och då brister det verkligen.

jag saknar min pappa och min morfar otroligt mycket fortfarande.





you shimmy shook my bones, leavin' me stranded all in love on my own

nu är jag hemma. efter tre veckors hattande. London, Arvika och Hultsfred. Det har varit grymt roligt men hur mkt jag än avskyr Stockholm och egentligen hela tiden längtar härifrån så är det ju ändå hemma. There's no place like home, just wish that home was somewhere else. Det blev lite intensivt helt enkelt. Och min mage har inte reagerat bra på all stress och dålig mat osv. Så nu mår jag inte tiptop direkt.

Men jag känner mig helt översvämmad av element utifrån som skänker mig.. ja inte glädje men jag har blivit översköljd av bra saker som jag gillar, musik, film, böcker osv. just nu är det tre primära saker som jag verkligen känner en enorm kärlek till:

1. Kings of Leon

detta är en ny förälskelse. det började med att jag inte alls fattade vilka Kings of Leon var eller varför hela världen verkade älska dem. Sen hörde jag Use Somebody på MTV movie awards och sen började jag lyssna på dem smått i London och blev helt kär i ett par låtar. Sen låg jag i tältet och hörde Revelry och då liksom.. trillade verkligen poletten ner. Och sen såg jag och izor dem live på Hultsfred. och då var kärleken irrevocable. <3 Grejen med KoL är att de behöver inte spexa, de behöver inte göra någonting alls på scenen. De behöver bara stå där, rakt upp och ner och Caleb sjunger med en röst som borde kunna lösa världens alla konflikter och sen.. blir allt magiskt.

2. The Killers
Detta är ju inget nytt under solen. Men att höra och se det live är obetalbart och obeskrivligt. Brandon är den finaste finaste blomman som finns i hela världen (eller i vart fall en i den bästa buketten) och GODDAMNIT vad jag skulle vilja plocka honom och lägga honom under huvudkudden!


3. Transformers- Revenge of the fallen
men alltså.. HERREGUD! jag satt typ och skälvde hela tiden. helt stört bra. det går liksom inte att beskriva med ord. Transformers är bara så jävla.. COOLT! Optimus Prime är den coolaste coolaste coolaste som existerar. får jag en son ska han heta Optimus Prime (fanns en tjej på facebook som sa att om X antal gick med i gruppen skulle hon döpa sitt barn till Megatron, det är ju jättejättedumt! Megatron är ju så elak) Nejmen jag har hört att en del säger att Transformers 2 är dålig. och då kan jag bara quota käraste Jens Lekman (med viss modifikation) Du sa att du tyckte Transformers 2 var dålig, och jag fattaaaaa ingenting, för det där är skitsnack och det vet du, Transformers 2 är det vackraste jag sett juu, jag har förlorat mig själv i deeeeen, förlorar jag den så förlorar jag mig  

OKEJ NU SALTAR JAG. men transformers revenge of the fallen är helt jävla OFF THE HOOK!


RSS 2.0