Riga

Nyss hemkommen från Riga. Båten vi åkte med var en av de sunkigaste jag sett, men den var liksom så sunkig så det slog över o blev fräscht typ. eh. nej inte riktigt. men nästan. Det var hur som helst roligt. Letter är inte mycket för service, att vara trevliga eller att kunna få fram ett normalt ord på engelska. På vägen till Riga vann vi iaf en låda geisha på music quiz i baren, otroligt pinsamt, men mamma fick hämta priset LOL. I baren satt vi också bredvid världens uffigaste lantisgäng där en av killarna tyckte det var skitdyrt med en white russian för 50 spänn. Han måste ha haft det kärvt han!

Och själva Riga... ja asså staden var otroligt vacker, jättefin och förvånansvärt blandad arkitektur, men med några riktigt vackra byggnader. MEN AFFÄRERNA!!!! Herregud, det fanns inget annat än axara-mode och massa skumma souvenirbutiker. Nej shopping i Riga var absolut ingen höjdare. Men det fanns väldigt mycket restauranger, barer och nattklubbar, så jag tror man kan ha kul om man drar dit ett gäng för att festa, men absolut inte för att shoppa!

RIGA:
+ fin stad, vacker och intressant arkitektur
+ relativt billigt
+ mycket restauranger, barer och nattklubbar
+ många snygga bilar om man gillar det ^^ de flesta körde runt i stora bilar, typ Landrover och stora Ford och BMW :D

- otroligt fula kläder och skor
- otrevliga, eller mer apatiska människor i alla servicepositioner ÖVERALLT!´
- INGEN är ens i närheten av att kunna föra en konversation på engelska

Jag köpte knappt någonting alls känns det som. Bara massa småpryttlar, lite nytt smink, köpte en Diorshow mascara på båten och en liter Bacardi Razz och en liter Koskenkorva nordic berries, som e så JÄVLA god att blanda med sprite ^^. Men allt som allt var det en trevlig resa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0