humans are savage by nature (?)

såg äntligen slumdog millionaire idag efter jobbet. och den var väldigt bra. of course. men en sak är lite konstigt, såg nån slags promo-poster för den från england eller usa där det stod ngt om att det var årets stora feelgood-film. och det är lite problematiskt tycker jag. för jag tycker inte det är så feelgood med barn som stympas för att tigga och folk som bor i pappkartonger och rotar bland sopor eller står i förorenat vatten och arbetar. jag tycker det är lite jobbigt att tänka på hur mkt uppmärksamhet den här filmen har fått och hur många som ser den och inser: jaha det är så här det är; minus det där att vinna 20 miljoner rupier på Who wants to be a millionaire, och ändå så fortsätter det att vara såhär. och kommer fortsätta och fortsätta. för det man inser när man ser sådant är ju att det är priset som DE får betala för vår levnadsstandard. och det är så jävla svårt att veta vad man ska göra för att förändra det.


jag ska iaf försöka att sluta mass-konsumera så otroligt mkt som jag gör. det är ett steg. men problemet är att det inte räcker. alls. någonstans. och exakt det faktumet gör slumdog millionaire till en riktig feel-bad film.you had and lost the one thing you kept in a safe place

imorgon spelar Joshua Radin på Debaser. och det har jag vetat i ungefär 2 månader. men jag har inte köpt biljetter. och nu är det slutsålt. och jag blir så jävla ledsen. för att jag kommer missa det. och för att jag är så jävla lat, oföretagsam och korkad och aldrig kan skärpa till mig. jag är så trött på mig själv. det är som när man har en kompis eller familjemedlem som beter sig störigt och man blir irriterad på nåt den gör och man vill att den ska ändra sig men den gör inte det och till slut blir man galen. så är det. fast jag känner så inför mig själv. och hur flyr man från sig själv?joshua radin är.. en av mina favoriter. jag älskar hans röst, jag älskar hans låtar. det är inte världens mest avancerade, djupa eller invecklade musik, men det är bara så fint. ligger mig varmt om hjärtat. han har legat etta på min Last Fm lista i typ två år känns det som. jag tröttnar aldrig på honom.


här är en av de finaste låtarna från nya albumet som jag inte hört så mkt av:vilopaus

bloggen får vila någon vecka, eller så. min dator är paj och det känns ovärt att blogga på mammas, har inga bilder eller ingen inspiration eller någonting. så det får vara ett tag!

ikväll blire iaf våfflor och babas. och snart blir det Kenny Begins. yiha!

jag älskar min bror

och om något jättedåligt hände honom (eller min syster) vet jag inte vad jag skulle göra.

nu ligger min bror på sjukhus i falun för han åkte skidor igår(idag, söndag) med sin far och han smashade in i ett träd hårt som fan så de fick sy honom, söva honom och allting. men det verkar som att han inte fick några farliga skador inuti. men han lär vara lite medtagen.

åh älskling! <3 hoppas han kommer hem imorgon så jag får krama och pussa på honom.

spa

nu blir det spa

What we have here is a dreamer. Someone completely out of touch with reality

The Virgin Suicides är en sådan otroligt underbar film. håller på med ett skolarbete om boken som även den är väldigt fin. jag har kommit fram till att marie antoinette är min favorit av sofia coppola och sen kommer the virgin suicides och sen lost in translation. vilken är hennes sämsta (även om den också är grymt bra) eftersom kirsten dunst inte är med i den. antagligen.


I would also let him finish the job... <3

en annan bra sak som hänt är att jag har fixat en asfin standee från jobbet. så nu har jag mina favoritmän från Watchmen på väggen. Ozymnadias och The Comedian. En av dem vill jag typ gifta mig med och den andra vill jag bara bli grymt besudlad av ;) gissa vem?!

anyhow så älskar jag att ha dem där på väggen för de är fina och uppiggande! ;)

isa klippte ut den bästa delen av titeln också! jag tycker om hennes tänk!


han är så fin så man måste få pussa honom lite


keep your head with hair, long beautiful haiiiir

igår fixade jag håret hos en jättebra och urgullig frisör på Urban by Björn Axén. Minns tyvärr inte hennes namn vilket suger eftersom jag vill gå till henne igen sen för hon var bäst! :D


såhär såg mitt hår ut innan:och SÅHÄR ser det ut nu :Djag är väldigt nöjd, det blev som jag ville ha det om inte bättre tom!

*pusta ut*

det visade sig att insändaren i DN om de vuxna djuren kanske inte var på allvar ändå. läste om det på underbara Niotillfem:s blogg som jag udda nog inte besökt på kanske 4-5 dagar vilket är länge för mig, brukar kolla den varje dag. Hur som helst; här är beviset:

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7994095

och jag är bara glad! eftersom jag gått runt och mått dåligt i flera dagar och tänkt att den här stefan kanske har någon liten oklappad katt hemma :(

the skinny website

min nygamla favorit http://theskinnywebsite.com/site/ är rolig! har just för att skjuta upp nödvändigt plugg suttit och kollat igenom 50 sidor eftersom det var grymt längesedan jag var där. det är helt enkelt massor med bilder på kändisar som har gått ner i vikt, gått upp i vikt, väger samma, har osmickrande kläder och en hel del bilder på kändisar som äter. väldigt roande. och dessutom är annonserna ett skämt i sig, varannan annons är ngt i stil med: loose weight, reach size 0 osv osv och varannan är: eating disorders? search help.

men detta är den roligaste bilden jag hittade idag:


och så hittade jag en grymt fin bild på Rosie Byrne som är så vacker. blev helt förtrollad av hennes skönhet i Troja. hon är otroligt vacker. hon har dock som sidan påpekar gått ner ganska mkt i vikt. men det är fint på henne. tycker jag.

twilighter geek stuff coming up!

oh la la la detta var sött, från http://www.twilightsweden.se/ om nån tjej som träffat Peter Facinelli (aka gorgeous wonderful Carlisle <3)

My favourite bit of insiders gossip that he gave us was one of the stage directions. In the New Moon script it says ‘the sunlight catches Edward's skin and we see him sparkle' ,it then says in brackets underneath (BUT BETTER THAN IN TWILIGHT).åh det kallar jag ett hår.

och imorgon ska jag till frissan. hoppas det blir bra. och hoppas hon inte tar mkt på längden, jag får varna för det!

bilder från www.garancedore.fr


jag försökte hålla mig men måste säga mitt!

jag älskar hur jag läst och hört på jättemånga ställen människor som säger lite urskuldrande och lite försynt: ja jag gillade ju caroline af ugglas (underton: till skillnad från alla andra) när det visar sig att ALLA tycker ju om hennes jävla skräp.

för mig är det helt oförklarligt hur man inte kan fatta att melodifestivalens segrare bör vara något i stil med antingen
1. tre asheta människor i asheta outfits som gör asheta dancemoves till en ashet låt som svänger

2. en jävla skön dude med en väldigt powerful låt (Månz)
3. tre inte alltför fula killar (tycker inte direkt ngn av dem är snygg, erik är söt men inte mer) i kostymer med en EXTREMT catchy och mysig låt (EMD)

inte nån ensam flummare i gummistövlar eller operatant :(
det som dock var väldigt bra med melodifestivalen var att praktpekoralet "Så vill stjärnorna" som låter som ngt från melodifestivalen anno 1997 inte direkt placerade sig i topp. inför blockad på ingela "pling" forsman. med det smeknamnet borde man ju automatiskt vara bortsållad med sina skitbidrag.

de oförklarliga hunkarna från svunna tider

Jack Nicholson. he's a crazy man. det kan vem som helst se. jävligt läskig. bra skådis osv. men hunk?! Don't think so!


Patrick Swayze. WHAT THE FUCK!? (bara för det ser han ju ganska hunkig ut på bilden nedan. men azzå- han är inte het och har aldrig varit)


kommer någon på några fler??

nej tyvärr kissekatten, det blir inget gos- du är vuxen nu!

idag så fanns det en av de märkligaste insändarna jag någonsin har läst i DN. en man, vid namn Stefan Pagréus från Stockholm kände sig manad att skicka följande insändare till DN:s insändarsida:

"SLUTA KLAPPA OCH DALTA MED VUXNA DJUR"
Precis som man kan få lust att gulla och busa med ett litet barn så kan man få lust att klappa på hundvalpar och kattungar. Däremot är det helt obegripligt att folk håller på och daltar med vuxna djur. Det är ju som att kela med en gubbe eller tant. Vuxna hunder och katter behöver inte daltas med.


ehm... okej. detta betyder att jag får säga till mina katter att det inte blir något mer gos, för de är vuxna nu. så när mina katter kommer och stryker sig mot mig eller lägger sig på rygg bredvid mig på sängen får jag säga ifrån, för man ska faktiskt inte gosa med vuxna djur. det vore sjukt.

och ingen ska få för sig att krama eller klappa eller gud bevare mig pussa någon gammal. för det vore sjukt.


och gode gud låt det inte vara så att stefan pagréus har några djur. för det vore sjukt.skärp dig bruno! du är vuxen!

thank god

jag är väldigt glad att pojken som jag är olyckligt jättekär i inte har en blogg. det hade varit så himla jobbigt om han hade en blogg. internet är sämst när man är kär. facebook har förstört en hel del. usch och fy.maia

Maia Hirasawa är typ en av de finaste jag vet.
garance är garanterat en garanti

på vackra vackra vackra människor med fina fina fina utstyrslar. och dessutom gör hon de underbaraste av illustrationer. älskar'na! www.garancedore.fr

Favoritisar:that's SO not true! :(

urban dictionary har FEL! jag är också medveten om att det här i dagens samhälle skulle kunna anses som något positivt, eller i vart fal semi-positivt, men håll i minnet att jag är en människa med i vissa avseenden konservativa värderingar, i'm a twilighter for christ sake, inget sånt där! :(


cerebral pares- släng dig i väggen!

min 12-åriga syster är rolig. hon har enligt min bror sagt till honom att CP betyder Cykiska Problem. det är otroligt kul. och dessutom sa hon idag att kärlek var fånigt och påhittat, den enda kärleken som är äkta är den man har till sin familj, allt annat är bara sexuella behov. 12 år alltså.

och så en lista på det


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? Slenderly, languidly, their hands set lightly on their hips, the two young women preceded us out on to a rosy- coloured porch, open toward the sunset, where four candles flickered on the table in the diminished wind. The Great Gatsby- Scott Fitzgerald. Allt det där stod givetvis inte på en rad men jag ville ha med en hel mening, för man hackar inte upp the great gatsby hur som helst.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En lila vägg som är beklädd med en trevlig poster på bella och edward.
3. Vad såg du senast på TV? 19 avsnitt av Heroes
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? tjugo över nio (haha klockers för den var EXAKT 21.20 :D)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? familjen som slamrar i köket med middagen och mamma som säger till en av katterna: men du gillar ju inte bröd!
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? jag var och hyrde film och handlade med mor och syster för nån timme sen
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Jag läste lite fina bloggar och kollade info om heroes på imdb.com
9. Drömde du något inatt? japp. och för en gångs skull var det något mytiskt och spännande, men jag minns det inte. något med en magisk häst!
10. När skrattade du senast? det var säkert max en timme sen
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? den döende dandyn, en picasso-affisch, en twilight-affisch, tre glastavlor (två med mucha-motiv och en med martini-motiv) och en tavla från ikea med new york-motiv.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? mina katter gör konstiga saker hela tiden. för några timmar sen låg två av dem och gosade på sängen och så råkade den ena putta ner den andra, det såg ganska konstigt ut. och sen försökte han be om ursäkt såg det ut som. men det gick inte så bra.
13. Vad tycker du om den här utmaningen? ja vad ska man säga?
14. Vilken var den senaste filmen du såg? tror nästan det var Australia faktiskt! <3
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? jag tycker knappt om att spekulera i det för man blir så ledsen. men en jävla massa kläder, skor och väskor. och resor för att köpa grejerna. och en bostad osv osv osv.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: jag är inte en sådan person som har så himla mkt hemligheter tyvärr.
17. Tycker du om att dansa? till musik jag tycker om givetvis!
18. George Bush? amensnälla!
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? har massor med funderingar. men jag säger Blake om det är en pojk och Dora om det är en flicka. just nu.
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? mer än överväger jag vet att jag SKA göra det.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? typ.. hej?
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? den som känner sig manad. men jag skulle egentligen inte banga på en illustrerad version från mina vänner på http://paintpanelen.blogg.se !

i walked through fire and didn't get burnt

nu har jag och izor sett de första 19 avsnitten av Heroes och OBOY- det är bra skit! Jag gillar det som attans. Vi har fyra avsnitt kvar på säsong 1 men izor var tvungen att åka till jobbet så de sista får vi se ngn annan dag. Min favorit är Sylar för han är så läskig och snygg. Men jag gillar också Mohinder Suresh för att han är så jävla teatral och allvarlig. Och den som inte gillar Hiro och hans underbara sidekick Ando har ju problem! Det är en gryyyym serie, är så himla glad att jag inte tittat på den innan så man kan se asmånga avsnitt i ett svep.


oh my! Sylar can rip my brain out anyday....


"my name is mohinder suresh bla bla bla bla bla" hahaha! älskar't!


fast egentligen är de flesta av hjältarna ganska likable, tycker om de alla i princip. Men Sylar.. är ju tuffast. så är det bara. han skulle bara prova att vara lite snel istället.

c-c-c-curly!

det är ju ett av livets faktum att de som har rakt hår vill ha lockigt och tvärtom. jag älskar lockigt hår och skulle verkligen vilja ha det, men vågar inte permanenta för det blir antagligen inte som man vill ändå. men det finns nästan ingenting som jag tycker är finare är lockigt, lite flygigt hår.
outgrundliga vägar

det blev tatueringstid först i juli, de var poppis de dära! så jag bestämde mig för att boka klipptid istället, så på tisdag ska jag till Urban by björn axen och färga håret och klippa mig, kommer bli riktigt nice, har lidit av min hårfärg och frisyr ganska länge nu, är ju glad för mitt långa hår men frisyren och färgen har stört mig. så nu blir det skoj :D dessutom har jag köpt en jättefin lila fred perry-tröja och myst på cafe med isa och sara. mysdag!

jabba-dabba-do!

I made it! Jag skrev klart min uppsats. vet inte riktigt hur den blev. men jag skrev klart den iaf! Nu har jag lite läsning att komma ikapp med men det börjar ta sig i vart fall! Och imorgon ska jag boka tatuerings-tid, kan inte bli bättre! :D


sweetness

barfota utan strumpor och skor. tralalalala!

idag har jättemycket av mina fantasier cirkulerat kring att få gå barfota. jag älskar att gå barfota. tyvärr så kan man ju inte göra det så ofta eftersom det inte är så fräscht i stan och att man anses som ett jävla nutcase om man går omkring barfota i stan. så det blir ju mest på festival eller ute på landet. men gosh vad jag älskar det. har fett med respekt för folk som alltid går barfota, som King George, Nullahs aborgin-morfar i Australia som är så jävla cool. han bara struttar omkring barfota och nästan naken, sjunger olika sånger och säger fett klockrena enkla saker med sin härliga gamlingröst hela tiden.jag drömde också att jag var barfota inatt. jag hade fett utflippad stil och gick barfota till råga på det och så stötte jag på Peter Siepen som gav min stil och SÄRSKILT mina bara fötter en uppskattande min och då blev jag grymt stolt och glad- kära KP, är det normalt?

åh vad jag önskar att barfota blev mer normalt och socialt accepterat. så att alla kunde vandra omkring med fossingarna fria på sommaren. visserligen.. gillar jag ju skor också. men några dagar då och då kunde man väl vara barfota även i stan? det är en viss frihetskänsla att gå barfota på ställen man inte brukar gå barfota på, som på festival brukar jag gå barfota in till byn och in på ICA etc, det känns alltid lite gosigt och tokigt sådär tihi, att stå barfota framför mjölkdisken så det isar till i fötterna.

barfota är också ett av mina finaste ord. sådetså!

lite sött

måste bara dela med mig lite sött från min Study of Language av George Yule:

"As a marker of group identity during a limited stage of life such as early adolescence, slang expressions can 'grow old' rather quickly. Older forms for 'really good' such as groovy, hip and super were replaced by awesome, rad and wicked which gave way to dope, kickass and phat. A hunk ('physically attractive man) became a hottie and instead of something being the pits ('really bad') the next generation thought it was a bummer OR SAID, That sucks!."


GROOVY.


HUNK- HAHA! (kände mig tvungen att addera ett HAHA för jag vill inte att ngn ska tro att jag tycker denna man är snygg på riktigt... :S)


take a zip of dancing juice

nu ska jag dansa lite för mig själv i mitt rum till världens just nu svängigaste låt- The boy does nothing. sen ska jag sätta mig och bara PLUGGA PLUGGA PLUGGA och försöka komma ikapp i skolan. sen ska jag sova gott och imorrn ska jag och isa till farbror tatueraren och pitcha våra skisser :D


LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!!! Så härligt att den är sexig och rolig på samma gång istället för såna här äckliga videor med massa nakna som åmar och kråmar sig. det här är hett på riktigt.selfloathing

god I hate myself sometimes! tex när jag ska gå upp och gå till skolan och det slutar med att jag sover till klockan halv ett utan anledning. var inte ens trött. nu ska jag åka till biblioteket och försöka få den där uppsatsen skriven iaf.jävla jävla skit-rosie. vad arg jag blir.noterat

jag har noterat att jag helt plötsligt har lite fler läsare än mina normala max 10 typ, haha! kanske är någon som har lust att droppa en kommentar om hur de hittade hit osv? :) då blir jag glad som en liten kanin som just hittat några smarriga morötter och som har en liten fawgel sittande på sin spade. typ!


shazam!

Watchmen var ju bara helt otroligt, sanslöst, vansinnigt bra! Zack Snyder vet vad han gör! Trodde knappast att en film kunde vara snyggare rent visuellt än 300 och den här är minst lika bra. Otroligt snygga scener, massor med härligt våld och heta karlar. LOVE IT ;)

Matthew Goode som Adrian/Ozymandias var ju överlägset finast, som han alltid är. yummy. och annars var ju inte The Comedian så dum han heller (HALLÅ DENNY FRÅN GREY'S!) även om han kanske inte var så snel! Jag skulle verkligen rekommendera alla att se den filmen, för det fanns i princip ingenting som var dåligt eller icke perfekt med den. mästerverk!hell yeah

nu har jag fått pengar av csn, och jag är så lycklig så jag nästan kräks. så på måndag ska jag och isa gå och kolla upp en tatueringstid så kan man ÄNTLIGEN få höra det där ljuvliga surret igen. såhär ska min tatuering se ut:


fast självklart mycket snyggare. hahahaha. den ska vara inspirerad av en typ sjömanstatuering och sen så ett fint rött äpple och så twilight-fonten på själva twilight. Har inte bestämt om jag ska ha den där fonten på Hope och Faith, det är Edwards handstil, men jag vet inte riktigt, får traska till tatueraren med min ide och se vad han säger :) Det blir på Swahili Bobs vid S:t Eriksplan, där har mamma tatuerat sig och det är bra och ganska billigt och dessutom har jag ett litet presentkort på 500 spänn där som jag fick av mamma för typ två år sen som jag ÄNTLIGEN ska använda.

I'd rather be the lamb

vallfärdade till heron city för att se twilight i afton. och det var den värd. som vanligt. en sak som jag tänkte på idag när jag såg den och som vanligt tyckte edward var fin var att pojken som jag älskar är finare. och att en del tror att alla twilighters vill ha edward. men det vill jag inte. för han är bellas.

en del säger att sån kärlek som finns på film och i böcker inte finns i verkligheten. de säger att det bara är påhitt och att man inte ska förvänta sig (jag förväntar mig INGENTING) att det ska ske eller ens kunna ske på det sättet i den så kallade VERKLIGHETEN. men jag tror att de har fel. hur skulle någon från första början ha kunnat hitta på något sånt? hur skulle någon kunna fantisera ihop true love? det är en omöjlighet.

och 1968 friade Johnny Cash till June Carter. det var tolv år efter att de hade träffats första gången. 2003 dog hon. och mindre fyra månader efter så dog han.  if i was a flower groing wild and free all i want is you to be my sweet honey bee

favorit accessoar armband hur länge har du bloggat typ 2 år hur ser ditt rum ut det är ganska snyggt om jag får säga det själv. en massa fina saker, lila väggar och en fin fondvägg. vad är du bra på att fantisera, att skjuta upp vad jag måste göra till en annan dag och att spendera pengar vad är du dålig på rita, sjunga, dansa beskriv din familj med ett ord lovely hur vill du se ut om fem år fab favorit modell just nu är det Anja Rubik vad skall du göra imorgon först vänta på besked från csn, sen plugga samt fira eller dränka mina sorger beroende på vad csn säger vad sover du i full mundering har du en tv i ditt rum japp! den är trevlig, har en vhs/dvd också, vilket jag gillar. men min tv tar typ 5 minuter att starta :( kan du vissla jorå! var finns dina kläder i ditt rum i mitt rum finns de på golvet, sängen och stolen, annars har jag dem i min klädkammare som ligger utanför rummet favorit bloggar jag har alldeles för många för att skriva det här, men niotillfem, Linnea, moderniteter, flora, nanajaja osv osv vad lägger du helst på dina mackor smör, ost och såna normala grejer. ingen kaviar eller leverpastej, för det är läskigt! dröm pojkvän en jag är kär i eller Robert Pattinson, kan även tänka mig Edward Cullen, men han är mig veterligen fiktiv  jobbar du när andan faller på lyckligaste ögonblicket i ditt liv har inte ett enda men det finns ett som involverar mig och mina småsyskon som plockar snäckor på en strand i spanien och ett som involverar festival och en viss person ett barndomsminne när jag ska åka till pappa och blir magsjuk och kräks mitt i centrum men ändå vägrar gå med på att stanna hemma när gråter du när jag ser på film ofta, när jag läser böcker, när jag är ensam, när jag bråkar med mamma osv var du intresserad av mode när du var liten nej har du någon dold talang nej vad hatar du ganska mycket saker och personer, även om de alltid säger att hata är ett så starkt ord längd,vikt 163 cm kanske? och jag väger 76, vilket gör mig till en tjockis :( vad är det mysigaste du vet gå på bio, tända ljus, mjuka filtar och täcken när det är kallt, te, kramar sköter du skolan bra det skulle jag inte drista mig till att påstå just nu :( vilka bloggare skulle du helst träffa ehm vet inte riktigt. niotillfem kanske favorit godis choklad, sura körsbär, djungelvrål, zoo tränar du ehm.."ja".. kan du stå på händerna nej, har jag aldrig kunnat. var något jag ville kunna extremt mkt när jag var yngre, nu känns det lite mer som överflödig kunskap som jag kan klara mig utan, finns inte lika många gympalektioner att stajla på vad för väska använder du massor med olika, ofta tygpåsar eller nån lite större väska om jag har mkt grejer när får du kallakårar när jag ska sova och börjar tänka på läskiga mördare och såna typer gillar du att skratta ja, och vem fan gör inte det?? vad gör du helst på weekends kollar film, softar, träffar vänner, går på bio, går ut har du sett twilight jösses! JA det har jag 9 times, going on 10 ikväll faktiskt! :D vad hatar du med dig själv massor med saker tyvärr snackar du mycket skit jag gör nog det, men inte om personer jag känner så mkt, mer om omgivningen favorit mat kött knäppaste dröm du haft jag tycker alla är knäppa när vill du gifta dig när det känns rätt, men jag hoppas att det inte är om alltför långt tid vad hatar du att göra vara på ställen man verkligen inte vill vara på vad älskar du att göra åka på festival, och här hemma älskar jag att klappa katter hur långt är ditt hår hmm nästan snart nere vid midjan. men inte tillräckligt långt för Blossom har längre. favorit plagg i gardroben kanske en blå klänning hur lång vill du vara mycket längre. kanske skulle vara minst 1.75 iaf kan du spela instrument jag håller på att lära mig gitarr. typ. och sen vill jag lära mig ukulele sista ord CHEMICAL X!at night i dream about being a ginger-kid

en sak som är helt otroligt är att det finns människor som har porslinsvit hy, fräknar över hela kroppen och orange hår. på riktigt. de ser ut så. och det är typ det finaste som finns. hur som helst så SKA jag färga håret orange, jag håller på att bli galen för jag vill det så mycket, måste ha råd med frisören bara. men det måste fixa sig. jag behöver orange hår i sommar.

inspiration en masse:


blossom / momoko akazutsumi är finaste tjejen i världen typ!


solägget. världens finaste bok av Elsa Beskow. och älvan i solägget har världens finaste hår.och så självklart de orange-hårigas drottning Vivienne Westwood. <3 åh hon äger!

pucker up for heaven's sake, there's never been so much at stake

har upptäckt hur jävla bra Placebo är.


Every You Every Me, som dessutom är med i En djävulsk romans (som man ser i videon), som är en riktigt bra film, som jag återupptäckte för några veckor sen!


MEN WHATEVER

FOUR JOBS YOU'VE HAD IN YOUR LIFE
1. gröna lund
2. SF bio
3. donken
4.  hemtjänst

FOUR MOVIES YOU COULD WATCH OVER AND OVER
1. TWILIGHT
2. Mamma Mia
3.  Pride and Prejudice
4. Marie Antoinette

FOUR CITIES YOU'VE LIVED IN:
1. Stockholm
2.
3.
4.

FOUR TV SHOWS YOU LOVE TO WATCH
1. Lost
2. Skins
3. The OC
4. Gossip Girl

FOUR PLACES YOU'VE BEEN ON VACATION:
1. london
2. grankan!
3. Alanya
4. spanien

FOUR WEBSITES YOU VISIT DAILY:
1. www.facebook.com
2. www.metrobloggen.se/niotillfem
3. www.youtube.com
4. www.twilightsweden.se

FOUR OF YOUR FAVORITE FOODS:
1. kött
2. kyckling i grön curry med kokosmjölk
3. pizza
4. tonfisksallad med fetaost och avokado 

FOUR SCHOOLS YOU'VE ATTENDED
1. loviselundsskolan
2.hässelbygårdsskolan
3. Södra Latin
4. Stockholms Universitet

FOUR THINGS IN YOUR ROOM:
1. 3 asfina my little ponys som jag "lånat" av lil sis.
2. den döende dandyn
3. ofta en katt 
4. mina twilight-böcker 

FOUR THINGS YOU ARE WEARING RIGHT NOW:
1. pyjamasbyxor
2. en gammal reklam-tröja från Clock (någon som ens minns Clock?!)
3. BH
4.

FOUR PLACES I'D RATHER BE RIGHT NOW:
1. LONDON
2. LONDON
3. LONDON
4. LONDON MED ROBERT PATTINSONpurrrfect

det här var faktiskt något av det snyggaste fan-arten jag någonsin sett, håller på att avlida för jag önskar att det var de riktiga postrarna så himla mkt, tror inte att de riktiga ens kan vara i närheten av att vara så snygga. jag får lite krupp och hjärtattack på samma gång. shit alltså. helt perfekt, fångar stämningen i boken HELT RÄTT.


RSS 2.0