Mer Bästkusten


Gekgås

trodde jag att det hette när jag var liten. jag fattade inte vad gekås ullared var för något förrän för ett par år sedan. det ligger nära falkenberg så efter att vi hade varit på världens mysigaste hundkurs och spårat med puna och allt var så lantligt, friskt och fint så åkte vi dit för att jag hemskt gärna ville undersöka det där stället.


TERROR :( inte alls kul ställe. tyckte varken jag, jenny eller ghita. fast jag hittade en del bra grejer och jag tänker att en lugn dag kunde man hitta en del fynd. men... för jävla mkt skit. och så himla många sura med kundvagnar som puttar på en och bara.. en hysterisk masspsykos av konsumtion som inte kan vara gynnsam för någon egentligen. förutom han boris, vdn som sitter och flinar på kontoret. suck man kan fan bli kommunist för mindre alltså. eller hippie. eller bara.... ledsen.Gekås Ullareds enda budord...

Bästkusten

Var hos Jenny, Ghita och Puna i Falkenberg för ett par helger sen. Finns inget att säga om det mer än; <3, kolla bilderna liksom!

RIKTIG LUFT!!! åh det var så himlans fint och j o g är så himla bra och punagrisen är min finaste chej och... ja det var bara <3<3<3<3<3<3 vill åka tillbaka NU!

i brist på bättre

Vad gör du just nu?
Sitter framför datorn och ömsom deppar ömsom drömmer om bättre tider.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Sitter framför datorn och ömsom deppar ömsom drömmer om bättre tider.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
I fula kläder för tjocka fattiglappar. Utom när jag e på rollerderby, där e man snygg, där e alla snygga :D

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen; hade jag precis flyttat, jag missade rollerderby träning och jag hade loppis med massa skrot.
nästa helg; ska jag ha mysis med familjen, ABSOLUT INTE missa träningen, gå på kyrkokonsert och sen på subkultur-fest!

Vad har du på dig just nu?
svarta mjukisbyxor, ett svart urtvättat linne och en svart hoodie. *znyggtjej87*

Vilka är dina dagens planer?
hmmm ja klockan e ju över tolv så vad ska jag göra imorrn... baka bullar!

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha

Bästa staden/landet du besökt
London

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Kelly Osbourne. Innan hon blev snygg och smal.

Tror du på gud?
Typ

Hur/Var vill du bo i framtiden?
På landet, med massa djur och människor som jag älskar och bara ha det organiskt och gött. Eller i ett gårdshus någonstans i England med en engelsk man, 2 hundar och 2 katter (ev 2 barn men bara väldigt EVENTUELLT) och ha det organiskt och gött där.
det handlar inte om bitterhet

jag skall intill döden försöka motarbeta allt som liknar bitterhet, för det bekommer ingen så det skall fördrivas. så det är inte med bitterhet jag konstaterar fakta, i vart fall inte just detta; Om du vill lämna något, GÖR DET. Jag har velat lämna saker, platser, personer, känslor, ja.. you name it! Men jag har sällan gjort det. Oftast för att jag tänker på andra. Men det ska man inte. För lämnar inte du dem kommer de lämna dig.

and that's the end of it.
pastell

Vill färga håret pastell igen men tror inte mitt stackars hår klarar av blekningar just nu, får bli nåt tråkigt brunt resten av vintern och massa inpackning, sen får vi se vad som kan hända tror jag!


SÅHÄR FINT HÅR VILL JAG HAAAAAA <3

ch- ch- ch- changes turn and face the strange

Mycket som förändras nu. Och jag försöker verkligen se det positiva i det. För jag gillar egentligen inte förändring alls. Men samtidigt vet jag ju att jag innerst inne är mer en äventyrsmänniska än en som bara vill stanna och göra samma hela tiden. Så jag måste nog putta mig själv nu, och verkligen anstränga mig lite mer.

Jag är så himla glad att jag började på rollerderbyn. det är något jag varit sugen på så länge och även om det är svårt och lite läskigt så ger det också så himla mycket och det finns så många schyssta tjejer där och så mycket inspiration och styrka att hämta så jag... ja jag tackar verkligen min lyckliga stjärna att jag tog det beslutet.


RSS 2.0