En sak jag gillar...

... med att Emmabodish är den här veckan är att det är samma vecka som Alex och Katrin gifter sig. Så slipper man missa alldeles för mkt på deras blogg. HE HE HE. nämen serri hade de varit jobbigt att missa en massa massa massa. Men äh jag är mest glad för att äntligen komma iväg hemifrån inom max en kvart, har ÄNTLIGEN packat klart o allt. Så nu e jag bara grymt hungrig, men de får jag åtgärda efter att jag lämpat av allt hemma hos Isa. Fan jag skulle ju komma dit tidigt för en gångs skull, men iaf så har vi gjort banden nästan klart, bara ett kvar o göra hemma hos Isa, en KLAR förbättring iaf! ^^


hejdå nu allesammans som läser bloggen. hahahahahahahha eller ni typ.. en, två!

kjamizar

Packelipack och Pimpelipimp...

Imorgon åker jag, Jenny und Isa till Emmabodish! Detta medför att jag idag ägnar mig åt packning och blandbands-making. Jag är nöjd med blandbanden (ehm till stora delar, en del.. missar har skett, men har man kompisar med sunkig musiksmak så har man... :P) men packningen iaf! Den är jag inte nöjd med :/  Jag tycker alltid det är så svårt att packa. Särskilt till festival. Men men. får bli som det blir. Iaf så har jag pimpat mina gummistövlar idag! Det är jag däremot väldigt nöjd med, för enligt SMHI, kommer det vara ganska molnigt/regnigt. Och mina stövlar var fula, så jag pimpade dem med lite nagellack. Jag har fortfarande stora, klumpiga skogsmullestövlar, men nu har de iaf hjärtan på sig! :D

Ja.. då blir det de småländska vidderna en vecka nu. Återkommer med rapport.

adieu!

Ronnie Sandahl my love och män som älskar dockor

Ronnie.. Ronnie Sandahl. Jag är kär. Förälskad. Jag struntar i om den bild jag har av honom inte är sann, men jag är kär i min fantasiversion av Ronnie Sandahl. Han är.. någon jag skulle stå ut med. Han är jättefin.
image60image61
En del blir kära i killar som kan spela gitarr eller fotboll. Jag blir kär i killar som skriver böcker. Även om de inte är bra. Äh jag ska läsa hans bok igen och igen. Tills jag tycker den är bra. Basta!


Nu till något helt annat:
Idag såg jag en dokumentär om några olika män som hade "real dolls", det är alltså nån slags.. latexdockor, som man får custom-made, som är extremt verklighetstrogna (för att vara dockor). De här männen hade olika relationer till sina dockor, en hade de mest som en runkhobby, dock något överdriven. Men det fanns... drygt tre män i dokumentären som hade relationer till sina dockor. De hänvisade till deras känslor, till deras handlingar osv. En man brukade rigga upp dockorna i olika poser och ta kort på dem. Ibland var han också själv med på bilderna. Han sa att de kändes mer levande då, när han hade bilder på dem, och han i olika situationer. Som ett familje-album liksom.
   Det jag kände när jag såg den här dokumentären.. var ganska mkt. Jag orkar inte riktigt redogöra här för vad som sades och vad jag tänkte om dem och så. Men det var INTE i stil med: blä va tragiskt vilka sjuka äckel. Jag blev jätteledsen. Och förvirrad. Det finns människor som hatar sig själv så mkt, och är så ensamma pga sitt självförakt, att de inte kan få den närhet och kärlek som vi alla behöver, från någon annan än en docka. Eller ja från ett fantasispöke de själva skapat. Vad har världen gjort med oss? Eller har vi alltid varit såna här?


Imorgon ska vi åka ut till Isas land och fixa vårt tält till Emmabode. Hoppas jag hinner få lite annat gjort. Börja läsa konstboken så jag slipper vara helt bakom flötet sen när skolan börjar. Har iaf övertygat Kiki om att börja där med mig tror jag! Och det kommer äga. För det första för att Kiki är riktigt soft och jag vill umgås mer med henne och för att det kommer gå lättare om man har nån med sig från början. Men inte nån man är jättetight med så att ingen annan kan bryta sig in, bara någon man känner liksom. Jag längtar. Tills den här sommaren är över. För den här sommaren var inte min sommar alls. Hösten ska börja och förhoppningsvis ska det börja reda ut sig.

Nu är mina naglar poppy red for whatever reason och jag vet äntligen vad petticoat betyder.


BACK ON TRACK!

Hon har gjort det igen! Kvinnan med de snygga, coola, grymma, festliga, skräckinjagande minerna är tillbaka med ytterligare en extraordinär partypose! STRIKE A POSE AND LOOK GOOD!!! yeah ;)
image59


WTF?!

WTF?! nr 1: Klockan är baskemej snart 8 och jag har ännu inte entrat nattdress..
WTF?! nr : Den här bloggen börjar utveckla sig till nån slags besatthet. Synd att det inte är massa människor som läser min blogg, för då skulle de vara glada för jag uppdaterar den allt som oftast^^

Men när jag ändå är igång kan jag ju visa lite grejer.. Tex smakprov på Mischa-bilderna från Elle. Damn! That girl makes me a lesbian!
image54

Ett jävligt kitschigt armband jag hittade som jag vill ha. Från www.kyssjohanna.se Men tamejfan.. För de första tänkte jag försöka bli mindre kitsch, mer stilig. Men det där armbandet dödar mitt rosa hjärta. VILL HA!!!!!!!!! Antingen armbandet eller Debbie-tishan. Så äre bara! grrrr.
image55

Och apropå henne... Är hon så jävla snygg o cool! Fortfarande baskemej! Såg Spun häromdagen o hon va ju väldans grym fortfarande!
image56Foxy Mama hon va på sin tid!! OMYGOD!

Och detta är för bra för att missas!!!! Det här är autentisk screencap från Tradera!!
image57
Hemskt bra försäljare LOL LOL LOL LOL LOL HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH


Jahaja. Här sitter jag o lyssnar på The Ark o tänker på gamla tider! Inte mer än rätt att jag bjuckar på en gammal bild. Från BACK IN THE DAYS.
image58
Herregud ja. Vad tiden går. Och allt förändras. Musik är den bästa portalen till det förflutna iaf. Det räcker med att höra två toner av en The Ark låt från nån av deras gamla plattor så är det som att tiden stått still i en sekund. Sen inser man att tiden har förändrat allt. Både positivt och negativt. Men jag har väldigt starka tendenser till nostalgi. "jag tänker bakåt" som David i Farväl Falkenberg säger. Jag tänker bakåt. Fast samtidigt tänker jag väldigt mkt framåt också. Jag är dålig på att tänka o känna på NUET. Vette fan iofs om jag inte tycker de är lite nördigt hela de där nu-tänket o fånga dagen osv. Det såklart man ska leva i nuet, det är allt man kan göra. Men det förgågna är så mkt av vem man är, det förgågna är ju byggstenarna till nuet. Och om vi inte hade framtiden varför skulle vi då vilja ha nuet..? Så tänker iaf jag. Äh. Nu ska jag sova. Om det går. OCH JAG SKA UPP SENAST 13 så jag kan åka in till stan o köpa Mischa Mischa Mischa bilder. dregel. MÅSSSTE HA. ehm. okej då. jag ska sova nu.

men okej.. bud?

Jag vill jävligt gärna ha den här tröjan tror jag.. Inte för att Marc Jacobs designat den, vilket han iofs har gjort ;) Men de e ju billigt krafs från nån slags välgörenhetsgrej för en affär. Men för att tröjan var snygg. Som fan. Men jag har så sjukt ont om pengar just nu :( Vad tycker ni?!
image53
Den e från Tradera, ingen har lagt bud än, det är 3 dagar kvar och utropspriset är 260! Fan va svårt :(

Och så hittade jag tre Marc Jacobs stam bags på tradera som jag vill ha. eller ja jag vill ha en då. Men de e svårt o veta om de är äkta, och är de inte äkta kan man ju lika gärna köpa en billig kopia på Åhlens. Vilket jag iofs gör om jag hittar en lika snygg som originalet. Men de har jag inte gjort :(

Imorgon tror jag iaf att jag ska försöka få tag på senaste numret av spanska Elle, för enligt information finns de sjukt fina bilder på Mischa i den. Kanske måste åka ända in till stan för att finna :( Men då kanske jag kan ha en liten rendevouz med Isa :D Om du läser detta innan jag hinner nå dig Isa: I WANT YOU TOMORROW ;) lol. Men ah. Vi får välan se. Ska iaf gå o lägga mig snart. Har varit en härlig dag. För jag har fått äta :D Dock var det inte riktigt lika gött som jag trodde med allt. Pallade inte så mkt. MEN MEN. Ska försöka gå upp hyfsat tidigt också, idag gick jag liksom upp 16.15 :( blä. Måste försöka vända dygnet lite iaf. Så man kanske vaknar vid 12-tiden. Känns mer lagom.



äh pusselipuss tihi

LISTA! yahoo!

Äh snodde en lista från en annan bloggare. Sånt får man ju göra när man har tråååkigt. :D Tog den från Johannas modeblogg. http://joh.webblogg.se/ 

OM DU FÅR VÄLJA BARA EN!

Blogg:
Hård konkurrens mellan Alex Schulman och fatale.se!
Stilikon:  Chloe Sevigny, Kirsten Dunst och Mischa Barton (vägrar välja enbart en! sådeså!)
Mascara: Max Factor masterpiece Max
Väska (du måste inte äga denna): Marc Jacobs stam patchwork bag http://www.net-a-porter.com/product/22144 älskar Miu Mius batikinspirerade väskor, men den här känns mer.. användbar i alla lägen.
Manlig skådespelare: Christian Bale
Kvinnlig skådespelare: Kirsten Dunst
Parfym: Escada Rockin' Rio! No fucking doubt!
Resemål: England
Skor: Fred Perry flats som jag har. FOREVER de finaste, skönaste bästa skorna!! http://www.shoes.com/product.asp?p=5033939&variant_id=EC1027077
Designer: Marc Jacobs. Älskar Cavalli, men inte riktigt jag kanske.
Färg: svart verkar logiskt men jag säger rosa!
Fulaste plagget: HRM! NÄTSTRUMBYXOR!
Mest användbara plagget: Kjol. en fin kjol.
Godis: Ahlgrens bilar

Gimme Gimme Gimme!!!

image52

så jävla fin outfit. vill ha.

saker things cosas stuff

Man kan hitta mycket fint i sina småsykons rum. Jag är en elak syster som utan att fråga stjäl saker från min mindre, mkt mindre syster. Men hon får ju tillbaka dem om hon frågar liksom! ;)
Jag hittade bland annat de här stört vackra My little pony som jag ber till gud att hon tröttnat på så att jag kan behålla dem ^^^
image50

Och så har jag hittat massa pärlor, vilket ikväll har resulterat i att jag tillverkat fyra armband ^^ Yahoo.
image51
Jag fattar inte hur man tar bilder på nära håll utan att de blir sådär suddigt. Men vem fan bryr sig ;)


Imorgon ska jag o mor ta en promenix till Plantagen i åkermyntan o införskaffa växter :D Sen ska jag ÄTA. har längtat hela veckan efter denna underbara lördag när jag får äta vad jag vill igen. omg vad jag ska äta.

Andrevs härliga blogg o lite annat om film!

Ain't he something sweet?! <3 Det där var bland de bästa jag läst på länge. Tack så mkt Andrev Bergström!

http://blogg.aftonbladet.se/13888/perma/457008/#trackbacks 


Idag såg jag om Oceans 13 på bio. Jag tycker den filmen är så otroligt trevlig med alla sina små fyndiga tricks och fina miljöer och härliga karlar. Love it! ^^

Igår såg jag Infödd Soldat http://www.imdb.com/title/tt0444182/ Och den var riktigt bra! Det började lite segt, lite tråkiga krigsscener och så. Den var lite slapp i början helt enkelt. Men den artade sig riktigt bra till slut! Väldigt sorglig och välspelad. Nordafrikanska soldater som krigar under fransk flagg i andra världskriget men utan att de blir behandlade som de franska soldaterna, trots att (som en av huvudkaraktärerna också säger till sina överordnade) de tyska kulorna inte gör någon åtskillnad. Jag gillar bra krigsfilmer. Inte för att krigscener är särskilt upphetsande eller ens spännande (det kan de dock vara ibland). Utan för att bra krigsfilmer handlar om människor, hur vi är. tar fram det allra råaste och sanna i hur beter oss. Och för att de också handlar om hur vi kan bete oss, hur bra vi kan vara, hur starka, hur modiga, hur mycket man kan ställa upp för en kompis osv osv. Idag har jag hyrt Saving Private Ryan. Var länge sen jag såg den, så det ska bli spännande. Annars är Plutonen en av de absolut bästa http://www.imdb.com/title/tt0091763/ och självklart Apocalypse Now http://www.imdb.com/title/tt0078788/ . Jarhead tycker jag också mkt om, den handlar väl iofs mer om krigets mekanismer, och soldaterna i sig, precis som en annan favorit: Deerhunter http://www.imdb.com/title/tt0077416/ . Och sist men inte minst vill jag rekommendera en liten joker! Tigerland med Colin ;) Den tycker jag faktiskt är bra! http://www.imdb.com/title/tt0170691/

NUFF SAID!

Hello dress!

Förresten köpte jag världens coolaste klänning också! ÄLSKA H&M I VÄLLINGBY! Blev kär när jag såg den och så passade den ^^ Provade flera coola tishor o linnen också (bland annat ett ascoolt svart med golden skans på :D), men ingen var bra, men klänningen äger :D <3 De har börjat med stora linnen på hm iaf! som inte sitter så tight. de e nice som fan!
image47
image48

Inte att förglömma en fin necessär som jag köpte av en söt japan på vällingby torg! 40 spänn! Fetavärt! Ville köpa en klocka, men Kicki avrådde, med rätta! Den var fin o ganska billig, men mönstret var redan lite bortnött på bandet, fast den låg i paketet :S
image49


Hey I put some new shoes on, and suddenly everything feels right

Tack Paolo Nutini för de raderna och här är mina nya ägiga skor ^^
image44
image45

Och som en bonus får ni se mina äckliga, skabbiga fötter. Men jag lovar, så fort jag får råd ska jag på pedikyr! Så blir de fina igen ^^ Annars e mina fötter ganska snygga... :D

SPLENDID!

Calle Schulman har en blogg ^^ Nu fattas det bara att Katrins pappa och Alex mamma skaffar en blogg. Det är två personer som jag är nyfiken på!    http://schulmania.blogspot.com/ 


När jag häromkvällen satt och surfade runt fann jag en del minst sagt märkliga bilder. Och en del.. riktigt fina bilder som gjorde mig glad. Såhär kommer en liten bildkavalkad! Jag har dock funderat lite på hur det är med upphovsrätt osv på bilder, om man får publicera bilder hur man vill o så på sin blogg :S För många bloggare gör ju det. Men ja.. jag försöker uppge källan till bilden om jag vet, och hoppas på att AINA inte haffar mig. eh.

Här är en tjej med alldeles för stor väska. Tycker det ser jättedumt ut :(
image40


Och den här bilden minns jag inte vart jag hittade, och jag har inga kommentarer. Jag tycker den talar mkt för sig själv!
image41


INTE OKEJ!
image42


Och för att det hela inte ska bli så negativt tänkte jag att man kanske skulle infoga en härlig bild på två snygga o härliga grabbar ^^
image43
den bilden har jag tagit från Pavel Mairas hemsida. tror det är pavelmaira.com Han tar bra vimmelbilder och mkt annat fint!

ATT SE COOL UT (+ urine gone)

Skillnaden mellan att TRO att man är snygg och cool, och faktiskt vara det, är mkt större än många verkar tro. Har det visat sig, efter att jag gjort en del efterforskningar på stureplan.se och Facehunter.

Såhär ser man cool o snygg ut:
image35
image36
image37


och SÅHÄR mina vänner, ser man ut som en jävla tönt som försöker se cool/snygg/ball/whatever ut!!
image38
image39
DET ÄR JU NÅGONTING SOM INTE STÅR RÄTT TILL I DEN KVINNANS HUVUD?! Hon kan ju omöjligen tro att det där är en fördelaktig pose.... ELLER...? :S

Andra grejer som upprört mig det senaste dygnet... Imorse satt jag som en jävla zombie innan jag hade somnat och kollade på Beverly Hills och Tv-shop. Beverly Hills är ju en högkvalitativ tv-serie som jag aktar högt. MEN TV-SHOP... Alltså jag är ju medveten om att ingen precis.. tycker om tv-shop, men nu såg jag tamejfan det sjukaste jag sett i hela mitt jävla liv på tv-shop :( Det var en jävla spray för 400 spänn (wtf?!) som man skulle spraya där ens husdjur hade pissat, för enligt den här kvinnan då, som såg ut som ett jävla mongo btw (som de alltid gör) så tar vanliga rengöringsgrejer inte bort PISSKRISTALLERNA. Självklart uttryckte hon sig inte så, men det var det hon menade. Men okej.. jag orkar inte gå in på hur denna spray funkar rent praktiskt (enligt tv-shop då..) men.. hur som helst. det jag skulle komma till var namnet... URINE GONE... URINE GONE!!!!!!!!! DE HAR DÖPT SIN TA BORT PISS-SPRAY TILL URINE GONE?! jag orkar inte... :( Jag blir bara ledsen.

"FÖR ALLA DE DÄR FÖRARGERLIGA (stavas mkt möjligt inte så :P) URINFLÄCKARNA!!" de sa faktiskt exakt så.. :(
http://www.urinegone.com/ ja där har ni! Om ni behöver...


Running with scissors

Dåliga saker med mig:
1. Mina fötter luktar ofta jätteilla. Det har de inte alltid gjort, men pga omständigheter jag inte känner till har mina fötter den senaste tiden luktat väldigt illa. Och inget biter på det. Inte tvål, inte vatten, inte fotdeo. INGENTING.
2. ehmm..nä jag kommer inte på nåt mer.. allt annat är bra med mig! NÄÄ. jag skojade bara, men jag orkar faktiskt inte berätta mer saker som är dåligt med mig. Det är iaf värre saker än att mina fötter stinker. Men imorgon kommer kanske en liten lista med saker som är bra med mig! KANSKE...!

Nä.. I denna afton tycker jag inte alls om det här. Ge mig bara ett sånt här utseende pls:
image31
(annika marklund, skriver blogg på www.fatale.se GRYMT BRA BLOGG/WEBBTIDNING!)

eller såhär kan jag också tänka mig o se ut!
image32
Irina Lazareanu det snyggot! <3

Och sen vill jag ha en sån här karl:
image34


then I'm all good! DET ÄR VÄL INTE SÅ MKT BEGÄRT?!



Men egentligen.. så skulle jag nöja mig med mindre. Jag skulle nöja mig med att bara inte vara ledsen hela tiden. Jag skulle nöja mig med att bara gilla läget. Men jag gillar inte läget. Jag kan inte det. Har aldrig kunnat.




http://www.imdb.com/title/tt0439289/ GRYM GRYM GRYM GRYM FILM!!!!! Running with scissors. se se se se. Anette Benning och Joseph Cross är helt otroliga i sina roller, filmen är både rolig och gripande. Brian Cox som galen psykologpatriark går icke av för hackor heller! Eller egentligen så är ju ALLA som är med i filmen helt geniala. Ja jag kan inte annat än att rekommendera er som fanken att se denna film! (Handlar om Augusten som lever med en alkoholiserad far och en narcissistisk mor med grova psykiska problem. Han får börja bo hos moderns psykolog och han minst sagt vrickade familj.)

RSS 2.0