emmabodish

jag måste ha drömt att jag skrev två inlägg, trodde att jag gjorde det igårkväll men det var visst inte sant. känner mig ganska oinspirerad för tillfället. Men ingen fara på taket, åker ändå till Emmaboda imorgon. Förhoppningsvis.. ehm. det är nåt strul med tågbiljetterna, men det MÅSTE lösa sig, när vi har förstaklassbiljetter och allt. Känns lite ofestival att åka förstaklass, men samtidigt så var de biljetterna billigare än andraklass när vi köpte dem. Nu ska jag packa och fixa och gojsa så får vi välan se hur det blir!

U girls u are so magical

Katy Perry!!! hon är ju alldeles ljuvlig! Så fort jag såg videon till I kissed a girl visste jag att jag hade sett henne ngnstans innan och sen kom jag på att hon var ju den bedårande flickan i Cupids's Chokehold videon, hon på slutet som är så himla söt och vacker. Det roliga med Katy Perry är också att hon i andra sammanhang ser helt annorlunda ut, i videon får man ju känslan av att hon är en lite halvtråkig bimbo men i verkligheten är hon ju hur cool som helst!!

låten äger dessutom i all sin töntighet! :D




åh hon är ju helt underbar. DESSUTOM är hon jättelik den förtjusande Zooey Deschanel!

en kort rapport.

känner mig sjukt hängig. ont och lite orolig. helt... trött och utmattad överallt i hela kroppen och sinnet. Förkylning som vägrar ge sig, någon slags missriktad irritation och osäkerhet. trött på mig själv. och på en del saker runt omkring.

Amanita Phalloides

har nyligen läst ut en sådan där bok, en sådan där bok som liksom blir mer för en än bara en bok man läst. Jag älskade den här boken, den seglade upp på min topplista direkt. Den heter We have always lived in the castle och är skriven av Shirley Jackson (en framtida favoritförfattare anar jag). Boken handlar om Constance och Merricat, två systrar som bor med sin sjukliga farbror i ett stort och fint hus i utkanten av byn. Byborna hatar och föraktar dem och Merricat är den enda i familjen som vågar eller kan gå in till byn och köpa matvaror, men varje gång hon går in till byn får hon glåpord, ramsor och hatiska blickar kastade efter sig.

sen berättar jag inte mer

Men det finns en kolsvart katt som heter Jonas
och några som har dött
och Merricat vill alltid åka till månen
och de har en sockerskål som betyder något
och huset ska städas
och sen kommer HAN och vill förstöra allt

ni måste läsa den för den är helt jävla fantastisk. Den finns i en uuuurtjusig utgåva på Pocketshop (det var i princip därför jag köpte den från början)


att utvecklas

att möta sina rädslor och slå omkull sin tvekan. att bara kasta sig in i det, fast man från början trodde att man aldrig skulle våga. det är på sådana värderingar man bygger mod och styrka. Och med ett sådant fundament kan man gå hur långt som helst!




Goooordon! <3

Han är så jävla läskig
och så jävla hetsig
och blir alltid så överdrivet jävla arg

men fy fan vad jag älskar Gordon Ramsay!


droppe

"Kanske det där sista lilla som behövs för att få mig att släppa honom, lättvindigt och självklart som en vattendroppe lämnar ett översvämmat blad."    Hallonbäcken, Lina Forss



Jag vill att han ska rinna av mig. någon jävla gång.



the devil and god are raging inside me

by Brand New är en riktigt bra jävla skiva. så är det. lyssna. ni kommer inte ångra er! Jesus Christ är en av de finaste låtarna jag någonsin hört. här från David Letterman:





what do we do?

fråga mig inte varför men jag gillar verkligen den här videon. att man gillar låten är ju inte så svårt att greppa, men videon är egentligen lite töntig och skankig men fan vad jag diggar den, den var typ ständigt på i London och varje gång den kom så kunde jag bara inte låta bli att titta. den äger!



stf stf stf up rosie såver

skitdag. jävla skitdag. ont. trött. pallar inte. tappar lusten.


Partyhesten NUMMER ETT

Nu följer lite Arvikabilder. jojo! man tackar!

här i första bilden får jag en utmärkt chans att visa lite självdistans, den norpar jag såklart och såhär såg jag ut när jag DÄCKADE på tåget på vägen dit eftersom jag inte sovit på typ 26 timmar





Vesslan får låna mitt hårspänne, dagen efter har jag på mig samma hårspänne varpå Sara frågar: "Har du fått låna hårspänne av Vesslan??" Bra tänkt Sarish!


hahaha den här bilden äger för att Björn posar så HÅÅÅRT och för att jag ser så sjukt beskedlig ut. jag definierar beskedlig på det här fotot. and I love it!


HAHHAHAA "ISA PÅ LUFFEN" som vi också kallar henne. Och jag dricker nån jävla specialare som Kristin gett mig som smakar illa.


men ISA du behöver inte vara så aaarg! Och Rosie! Du behöver inte vara så ledzen!


Och Kristin du behöver inte alltid vara så jävla snygg!!


här börjar vad som nu i mytologiska ordalag beskrivs som Chipskvällen. Det är seeent på kvällen. eller tidigt på morgonen och vi börjar helt enkelt snea med chipsen. för att vi är fulla, uttråkade och.. sugna på chips med gräddfil. Chips vars påse jag sovit på så att det endast finns smulor och en klumpig gräddfil som legat i en vattenhink på "kylning" hela dagen.

MRR. om jag får gissa så sjunger han på Partyhästen. men man vet ju aldrig!


Vesslan e fett trött och vill inte bli snead på. Dessutom gillar han eventuellt Hitler och hans tankegångar... :(


men han passar fett bra i min kattröja!


HAHA! ölkillar... blä



Donken på hemvägen. sjukt värt. fast det var iofs ganska äckligt.


London pt 6 (the last one)

In which we eat cupcakes and then just travel home



vaddå posa med cupcaken?! JAG SER ALLTID UT SÅDÄR NÄR JAG ÄTER. GRRR!!!




TGI's Fridays på Heathrow



och det var allt

London pt 5

In which we visit Natural History Museum in lovely Kensington and shop MiuMiu at Selfridges


ny klänning. gillar. köpt på HM. i Kensington iofs. kändes passande. fin. åh. gillar.


nåt gammalt jävla skelett




uppstoppat emo-lion




mwahaha, varför är jag så glad...?! jooo för jag har:

och här är mina älsklingar:

och jag blir lång med dem på! :D

London pt 4

in which we visit scaryashell Thorpe Park


hum.. vill jag åka Vortex...? näääääää aldrig. jag vägrade.


lägg bara av!


man blev tjoooockt blöt när man åkte nån jädra vattengrej där.



jag vill att det ska regna i hundra dar

Jag vill att det ska regna i hundra dar
skölj bort skiten nu syndaflod
så kan vi börja bygga upp igen
Jag kan tänka mig ett liv som på stenåldern
utan pengar neanderthal
vi glömmer bort att börja om igen



Johan T. Karlsson. <3


London pt 3

in which we eat loads of Ben and Jerry's and visits Windsor Castle


haha ja jag vet att jag hittade världens bästa vinkel här


såg en hel del underbara skoluniformer, men dessa tar priset! LOVELY!!!



hhaha stackars honom då! han får inte röra sig eller skratta nanaanaaanaanaaana


ett av de finaste husen i Windsor. Och det finns MÅNGA fina!

Resterande delar får ni efter Arvika. för nu ska jag fixa mig och sen börja röra på mig. ciao!


London pt 2

in which we visit London Zoo



det här är allt som är kvar efter att Isabel ätit ett äpple. haha totally weird.


Regent's Park


haha! tapir. som badar. söt.


hahahaha VÄRLDENS bästa pingvin. (det är en sån där latino från Happy Feet) alla andra pingviner lekte längre bort men den här bara hängde där vid stängslet, som en stenstod, bara stod och kollade på alla, hur länge som helst.


ey herr nilsson puttas inte!



"hej, jag är ultracool"


synonymer som hette duga! (personlig favorit: pester)


blev inte riktigt som jag tänkt mig. men ändock coolt.




London pt 1

in which we travel to, and arrive at the lovely city


My b-day!

eftersom jag inte ska sova. så lägger jag ut bilder, först från min födelsedag, som var en lugn, trevlig tillställning hemma hos Jenny.


hahaha jag gillar vodlex min där på kanten. sjukt lömsk!


inte sova

nu är jag liksom vaken. och har inte sovit. för det kändes bättre. att inte ens krypa ner i sängen och känna hur underbart det är eftersom vistelsen där skulle bli alltför kort. så jag bestämde mig för att inte sova alls. eller egentligen så rann väl tiden ut liksom. så jag.. lät tiden bestämma. att det var ovärt att sova. just.

rekord

människorna som jobbar på kontoret på mitt jobb måste slå ngn slags rekord i tröghet. den tar episka proportioner när det gäller dem. Imorse ringde de mig klockan 5.40, 6.40 svensk tid. Och frågade om jag kunde jobba, trots att jag sagt säkerligen 5 ggr att jag först ska åka till London och sen till Arvika. Jag sa det till Mikaela det sista jag gjorde innan jag gick från jobbet i måndags: hejdå jag åker på onsdag, ses inte förrän måndagen efter arvika då jag börjar jobba heltid. hej hej hejdååååå. och så har jag lämnat in en lapp där det står exakt när jag ska vara ledig. och ändå har jag under den här veckan fått 4 samtal från jobbet där de frågar om jag kan jobba. såå många anställda finns det inte på mitt jobb att man inte kan hålla ordning på vilka som ska bort och inte. suck. jag vantrivs på mitt jobb så in i....


london vs. festival

nu är jag i london. det är bra. här kan man köpa miu miu skor. gå runt i en fin klänning och titta på rara hus och coola affärer. Imorgon åker jag härifrån. Hinner bara vara hemma några timmar på natten sen äre arvika-time. Då får man vara smutsig, supa ner sig totalt och kolla på Familjen. Jag gillar båda de två sakerna väldigt skarpt. Vad jag däremot inte gillar är det där som händer emellan. att vara hemma. I Stockholm. Jag gillar inte det. alls. jag gillar inte mitt jobb och jag gillar inte stan. Men vad jag däremot gillar är personerna som finns där. men det är också allt. usch. suck. stånk. stön. jag vill varva festival med London för resten av mitt liv. Kan jag inte få vinna 3535 miljoner på lotto?! schysstarå?!

RSS 2.0