usch fy och blä

såg Jimmie Åkesson på Debatt. Programmet handlade om islamofobi etc. Och så var det lite sköna vettiga människor där som typ: hallå det är sämst att islamofobi-debatten alltid handlar om islam som religion, vad som står och inte står i koranen etc, man skulle ju inte diskutera antisemitism och sen börja gräva i och gnälla på judendomen som religion. Men hur som helst så sitter det där jävla äcklet Jimmie Åkesson (han MÅSTE ju vara sveriges mest oattraktiva man) och klagar på BEGREPPET, ORDET islamofobi eftersom FOBI är en psykisk störning, och iom. att man använder begreppet rackar man ner på folks åsikter och det "är en väldigt farlig väg att gå in på i en demokrati". HAHAHAHAHAH. jävla idiot. börja gnälla på ett ord, dessutom vara felinformerad eftersom fobi knappast är någon psykisk sjukdom i alla fall, det KAN ju vara det, men är inte alltid och dessutom är väl han den sista på jorden som ska komma och snacka om demokrati hit och dit eftersom han inte ens känner till religionsfriheten som är en av våra grundlagar. JÄVLA ÄCKEL-MAN. hatar honom :(

image381
(jag är inte så skillad i Paint som Isa, så ni kanske inte ser vad det föreställer men det är iaf en hund som kissar, bajsar och mensar på Jimmie Åkesson. Jag blir lite rädd att han skulle få syn på den, för då anmäler han mig för förtal eller nåt, han känns inte som en kille som kan ta en diss)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar instoppad skjorta i högt uppdragna byxor.
Jimmie for president! =)

2008-03-11 @ 23:28:20
Postat av: Alex

Det går ju faktiskt utmärkt att debattera och ändra grundlagarna i en demokrati, eller det borde göra i alla fall.

2008-03-11 @ 23:58:32
Postat av: Rosie

personligen gillar jag de där grundlagarna om att alla får tycka vad de vill och tro på vad de vill....

2008-03-12 @ 01:13:38
URL: http://fortunaaudentesiuvat.blogg.se
Postat av: Flunky

Jag tycker man ska vara skeptisk mot alla religioner. Islamofobi låter för mig som en väldigt positiv sak så länge det är just islam man är emot, inte om man som sverigedemokraterna använder "muslim" som en synonym för invandrare. Men jag hoppas att folk börjar bli lika kritiska av alla andra religioner som folk nu är av islam.

2008-03-12 @ 13:54:51
URL: http://flunky.blogg.se
Postat av: Rosie

men så länge religionen inte inverkar på tex. lagen ser jag inget problem med att folk lever efter sin egen moral, vare sig den är religiös eller inte. det stör inte mig om någon annan han en religion som jag inte har, då skulle man lika gärna vara skeptisk mot ALLA livsåskådningar.

2008-03-12 @ 19:46:44
URL: http://fortunaaudentesiuvat.blogg.se
Postat av: Lina

"hallå det är sämst att islamofobi-debatten alltid handlar om islam som religion, vad som står och inte står i koranen etc, man skulle ju inte diskutera antisemitism och sen börja gräva i och gnälla på judendomen som religion." Men precis! Man får självklart tycka vad man vill om olika religioner, men hatkampanjer mot personer pg a deras religionstillhörighet är en helt annan sak. Är otäckt hur det verkar ha blivit ok att förfölja muslimer bara för att deras religion anses mindre värd. (Lustigt, eftersom det knappast är någon större skillnad på islam och t ex kristendomen egentligen...) Tillhör själv ingen religion, men tycker som du att så länge religion är en privat och inte statlig angelägenhet så borde det inte störa någon.



Hej förresten. Trevlig blogg du har! Du råkar inte bo i Vällingby? Såg i alla fall någon som var lik dig i centrumet där idag. /Lina

2008-09-09 @ 16:38:53
URL: http://polkakisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0