Mina favoritbloggar!

Tänkte skriva ner mina favoritbloggar ifall någon behöver lite inspiration. Och för att det är roligt ^^

# "Silverfisken" Jag tror att jag är lite kär i honom, genom hans blogg enbart eftersom jag inte har träffat honom. Han är den perfekta blandningen av stil och innehåll. En sån där riktig man som jag gillar. Intressant personlighet, fina tankegångar och resonemang, humor, intresserad av mycket olika intressanta saker. Påminner mig om män som Sigge Eklund, Alex Schulman osv. Riktigt bra blogg!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394

# Emma Gray Munthes blogg. En för mig idealisk blandning av film, andra kulturfenomen, böcker och en del av privatliv som är alldeles perfekt avvägd för min smak! Hon är rolig, smart och nästintill alltid intressant att läsa!
http://shootmewhileimhappy.blogspot.com/

# Andrev Bergströms filmblogg på Aftonbladet. Han skriver kanske inte riktigt lika mycket om sådan film som jag mest uppskattar (som Emma Gray Munthe skriver om), men han tipsar om bra trailers, vad som är på gång inom action, komedi etc. Han är också öppen och privat ibland, både roliga och sorgliga inlägg. http://blogg.aftonbladet.se/13888

# Självklart familjen Schulmans bloggar. Känns som att de har skapat ett helt litet blogguniversum på egen hand, som är intressant att vandra in i. Ibland kan jag nästan skämmas lite för hur involverad man kan inbilla sig att man är i deras värld. Har börjat få en viss övermättnad på deras bloggar, men jag tror aldrig jag kommer sluta följa dem så länge de finns. Vet inte riktigt vilken som är min favorit, men jag tror att det är Calles. Han är nästan.. råare och roligare än Alex tom. Och det är ju en bedrift!
http://blogg.aftonbladet.se/14002 (Alex)
http://schulmania.blogspot.com/ (Calle)
http://www.stureplan.se/blogs/katrin/ (Katrin)

# Bodil Malmstens blogg är ofta tänkvärd och bra, precis som de böcker av henne som jag läst. Visserligen brukar jag föredra lite lättsinnigare texter osv när jag sitter framför datorn och slösurfar och föredrar att läsa henne i bokform, men när man surfat runt alldeles för länge med ytligheter känns det bra med lite Bodil!
www.finistere.se

# www.fatale.se är den bästa av modebloggarna! Följer den slaviskt och blir lika glad varje gång ett nytt inlägg publiceras. De fyra tjejerna som skriver har alla sin egen stil, och alla har framförallt riktigt mycket stil, skriver intressanta och/eller roliga inlägg om mode och annat!

# Är min favorit från fatale.se, som också har sin privata blogg:  http://frankincense.blogg.se/ Hon är cool, öppen, rolig, helt enkelt en perfekt privatblogg att följa!

# http://lolita.blogg.se/ är en annan intressant modeblogg. Vet inte riktigt varför en del modebloggar är bättre än andra, men så är det iaf. Har ganska många som är snarlika, men den här har alltid fina, och visserligen för det mesta oåtkomliga kläder, men jag gillar stilen och nivån på bloggen bara!

Följer massor med fler bloggar som jag tycker är bra, men det verkar inte nödvändigt att skriva upp alla här.

Till sist bara en död blogg som jag saknar innerligt, den allra första bloggen jag följde, och jag blir ofta ledsen när jag tänker på att han kanske inte kommer skriva mer :(
http://blogg.aftonbladet.se/2 Virtanen snälla kom tillbaka till bloggvärlden!!!!!!!!!!! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0